Rezultat final la cota 50.0 in Barcelona vs Manchester United

In returul optimilor Champions League Manchester United a rasturnat scorul din tur, impunandu-se cu 3-1 pe terenul celor de la PSG si calificandu-se in sferturi, cu un joc destul de modest. Acum cu siguranta nu va mai reusi sa intoarca rezultatul cu Barcelona daca va practica un joc la fel de modest. Amintim ca in tur catalanii s-au impus cu 1-0 pe Old Trafford. Mizezi pe o victorie a Barcelonei, a lui Manchester United sau poate chiar pe un rezultat de egalitate in retur? Orice ai alege, la casa de pariuri Sportingbet vei primi cota 50.0.

Alege rezultatul final care crezi ca va avea loc >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca te vei inregistra la Sportingbet pana la ora partidei (marti, 22:00) de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final (1X2) dintre Barcelona si Manchester United. In vederea promotiei se iau in calcul cel mult 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site (1.36 pentru victoria Barcelonei, 7.75 pentru cea a lui Manchester United si 5.25 pentru o remiza).

Despre recompensa

Daca vei plasa un pariu la cota 50 pentru rezultatul final in Barcelona vs Manchester United, iar pontul va fi castigator, vei obtine cash instant castigul conform cotei de pe site (5.44 lei, 21 lei sau 31 lei), restul pana la 200 lei creditandu-ti-se tot instant sub forma de freebet.  In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul pe orice sport si la orice cota doresti.

Rezumat

Creeaza-ti cont la Sportingbet pana marti, ora 22:00, de pe acest link

Depune minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller

Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe sau chiar pe o remiza in meciul dintre Barcelona si Manchester United

Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite

In cazul unui pariu “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, restul creditandu-se tot instant ca freebet

In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul

Alege rezultatul final care crezi ca va avea loc >>>