Relax Gaming lanseaza jocul Volatile Vikings 2 Dreap Drop

Relax Gaming, unul dintre cei mai voga furnizori de jocuri de noroc din intreaga lume va lansa zilele acesta jocul ca la aparate Volatile Vikings 2 Dream Drop.

Ce e Volatile Vikings 2 Dream Drop

Au trecut aproape zece luni de lansarea primei variante a slotului Volatile Vikings si acum dezvoltatorul maltez de jocuri de noroc a revenit cu o noua versiune a slotului.

Volatile Vikings 2 Dream Drop se vrea o continuare pe 6 role si 5 randuri a variantei initiale si pe care cel mai probabil o vei putea juca si pe cele mai cunoscute platforme puse la dispozitie de cazinourie online licentiate in Romania.

Relax Gaming a oferit un comunicat de presa prin care isi prezenta noul slot unde actiunea se poarta pe sase role si cinci randuri.

Acesta este un slot cu real potential, ce poate aduce un premiul cel mare de pana la 10.000 de ori miza. De remarcat ca plateste oriunde, iar volatilitatea este ridicata.

RTP-ul jocului in varianta actuala este de 94.8%. Data oficiala de lansare este 20 iulie 2022, dar dupa cum a si lasat de inteles, vor mai urma surprize. Esti pregatit sa-ti ascuti toporul pentru a pune mana pe marele premiu?

Relax Gaming in Romania

Relax Gaming a aparut pe piata de jocuri de noroc in anul 2010, iar de atunci si pana acum a reusit sa lanseze aproape 100 de jocuri interesante. Are cartierul general in Malta, acolo unde mai toti jucatorii de pe piata il au datorita taxelor scazute.

Ca urmare a performantei dobandite in domeniu si a contributiei aduse cand vine vorba despre jocurile de pacanele online, furnizorul a fost premiat la Global Gaming Awards 2019. I s-a acordat premiul pentru jocuri exceptionale lansate de-a lungul anilor.

In Romania Relax Gaming te intampina cu o paleta larga de jocuri ca la aparate. De-a lungul timpului poate ca le-ai jucat si tu. Money Train 2 este unul dintre cele mai recente care au reusit sa rupa gura targului datorita castigurilor oferite.

De asemenea, o parte dintre ele le poti juca si in Romania, datorita cazino-ului online Netbet. Fiind unul dintre cele mai dezvoltate cazino-uri online, NetBet te invita ca pe langa Money Train 2 sa mai joc si Temple Tumble Megaways si Hellcatraz, doua dintre cele mai populare sloturi ce poarta amprenta Relax Gaming.

Top 5 sloturi Relax Gaming pe care le poti juca la Cazinoul NetBet:

  1. Money Train
  2. Money Train 2
  3. Hellcatraz
  4. Temple Tumble Megaways
  5. Spirit of the Beast.