Relax Gaming introduce jackpot de un milion de euro

Unul dintre cei mai mai populari furnizori de servicii in industria iGaming a decis sa lanseze o noua promotie care ofera clientilor sai posibilitatea de a castiga jackpot-uri colosale.

Un agregator de continut cu sloturi interesante, Relax Gaming a decis sa faca un pas important pentru clientii sai si anume, lanseaza Relax Rush. Le ofera jucatorilor care aleg sloturilor ce poarta amprenta furnizorului sa obtina castiguri substantiale si suplimentare ce vor ajunge pana la un milion de euro. Acesta va veni ca parte a seriei de Jackpot Dream Drop, a anuntat compania intr-un comunicat de presa.

Relax Rush, un bonus pe masura asteptarilor

Oportunitati uriase pentru jucatorii care prefera sloturile furnizorului Relax Gaming. Acestia pot pune mana pe unul dintre jackpot-urile cu premii totale de un milion de euro. Drept urmare, Relax Rush se straduieste sa ofere operatorilor instrumentele necesare care sa ajute companiile sa atraga publicul larg din sectorul de iGaming prin campanii inteligente si astfel sa asigure o mai mare acoperire.

Cu alte cuvinte, va exista un turneu cu mai multe optiuni si un sistem zilnic de scadere in numerar, unde fondul total de un milion de euro va fi impartit in premii dupa cum urmeaza: 50.000 euro, 150.000 euro, 300.000 euro si 500.000 euro. Campania va avea loc pe perioada ramasa din anul 2022, iar primul eveniment este programat sa aiba loc la finalul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie.

The Daily Rush, eveniment zilnic marca Relax Gaming

Un eveniment zilnic programat sa aduca premii generoase jucatorilor este The Daily Rush, campanie unde premiile zilnice vor ajunge pana la 2.000 de euro. Vor exista pana la 50 de premii zilnice care sunt disponibile pentru ca jucatorii sa puna mana pe aceste premii. Spre exemplu, vinerea sunt alocate evenimentului Friday Rush, care aloca 8.000 euro pe zi si pana la 15.000 euro in luna decembrie.

Urmeaza sa fie introduse noi functii in setul general de instrumente promotionate pe care Relax Gaming incearca sa il promoveze. Un avantaj al promotiei Relax Rush este ca nu vor exista pariuri minime pentru ca jucatorii sa castige premiile puse la bataia. Acestia vor putea juca linistiti conform calculelor pentru sesiunea dedicata jocurilor preferate si vor avea aceeasi sansa de a castiga jackpotul.

Unde poti juca sloturile furnizorului Relax Gaming

Fiind unul dintre cei mai populari furnizori de jocuri de pacanele online, regasesti sloturile sale in portofoliul mai multe cazinouri online licentiate in Romania printre care si GetsBet. Titluri precum Money Train, Money Train 2 sau Temple Thumble Megaways sunt disponibile alaturi de alte peste 40 de jocuri.

Alege si tu sa joci sloturile Dream Drop ale furnizorului Relax Gaming! Castiga jackpoturile Relax Rush si joaca slotul preferat la Getsbet!