Red Bull Salzburg - Dinamo Zagreb

Prima partida nu a reusit sa transeze soarta acestei duble manse, astfel ca vom avea parte de o confruntare decisiva in Austria intre Red Bull Salzburg si Dinamo Zagreb. In tur, scorul a fost 1-1, dupa ce Valentino Lazaro a inscris in minutul 59, iar Zagreb a egalat printr-un penalty. Desigur, austriecii vor porni dintr-o pozitie mult mai buna in aceasta intalnire, avand in vedere ca se bucura de avantajul golului in deplasare si ca joaca pe propriul teren.

Insa Dinamo Zagreb va veni extrem de motivata si va incerca sa inscrie cat mai repede in poarta austriecilor. Astfel, un scor de egalitate mai mare de 1-1 i-ar trimite pe acestia in grupele Champions League. Aparatorii lui Salzburg trebuie sa aiba mare grija la atacantii croati, care spera sa ajute Dinamo sa intre inca o data in grupe.

Anul trecut, in Champions League, Zagreb a reusit sa invinga Arsenal in prima partida, insa dupa aceea nu si-a mai adjudecat nicio victorie si a terminat pe ultimul loc in grupa. Pentru Salzburg, de cealalta parte, aceasta este cea de-a douasprezecea campanie de calificare in Liga.
 

Pariuri pe Red Bull Salzburg - Dinamo Zagreb


Echipele s-au mai intalnit de 5 ori pana acum, iar Salzburg nu a pierdut niciodata. Cu toate acestea, merita sa mizezi pe faptul ca ambele echipe vor inscrie (cota 1.85 la Sportingbet) si pe faptul ca se vor marca peste 2,5 goluri (cota 1.85).