Real Madrid are cota 50 sa castige cu Sevilla

Cu minim un punct acumulat in partida de sambata cu Sevilla, Real Madrid va trece, pentru cel putin o zi, pe primul loc in La Liga. Real Madrid s-a impus in precedentele 10 intalniri directe din campionat de pe teren propriu, fiind sanse mari sa o faca si acum, mai ales ca andaluzii nu trec printr-o forma prea buna. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair ofera cota 50.0 pentru ca Real Madrid sa obtina cele 3 puncte.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator din Romania care si-a creat cont la Betfair pana la ora partidei (18 ianuarie, 17:00) folosind codul ZFBNOF. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la Real Madrid in fata Sevillei. Cel mult 5 lei se iau in considerare la promotie, daca vei miza mai mult diferenta acordandu-se conform cotei de pe site.

Despre recompensa

Cota marita la victorie pentru Real Madrid cu Sevilla inseamna ca daca Real Madrid se va impune vei primi 250 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul in care preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 18 ianuarie, ora 17:00, introducand codul ZFBNOF
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid contra Sevillei
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Real Madrid se va impune vei primi cash instant castigul conform cotei normale, restul pana la maxim 250 lei creditandu-ti-se in maxim 24 ore ca freebet
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul la o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook

Pariaza pe o noua victorie a „galacticilor” pe teren propriu contra Sevillei