Real Madrid are cota 45 pentru o victorie cu Valladolid

Barcelona si Real Madrid se afla la egalitate de puncte in fruntea clasamentului, ambele formatii obtinand doar doua victorii in ultimele 5 partide din La Liga. In aceasta runda este insa putin probabil ca „galacticii” sa se impiedice, Valladolid ocupand locul 15. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair prezinta cota 45.0 in cadrul unei promotii ca Real Madrid sa se impuna.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (26 ianuarie, 22:00) introducand codul ZFBNOK. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Real Madrid in partida cu Valladolid. In vederea promotiei se calculeaza cel mult 5 lei, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota marita pentru Real Madrid la victorie cu Valladolid iti va aduce in cont cel mult 225 lei daca Real Madrid se va impune. Astfel, miza ti se va rambursa cash, restul creditandu-se in maxim 24 ore de la incheierea partidei ca freebet. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 26 ianuarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOK
  • Plaseaza un prim pariu din piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid in partida cu Valladolid
  • Miza maxima este 5 lei
  • In caz ca Real Madrid se va impune ti se va rambursa instant cash miza, pe cand restul pana la cel mult 225 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2

Pariaza pe victoria „galacticilor” si poti primi un bonus consistent