Real Madrid are cota 45 la victorie cu Ajax

Dupa victoria din urma cu 3 saptamani de pe Johan Cruijff Arena, Real Madrid poate aborda ceva mai relaxat meciul de pe Santiago Bernabeu cu Ajax Amsterdam, care conteaza pentru mansa a doua a optimilor Ligii Campionilor. Esti de parere ca “galacticii” se vor impune si in mansa secunda? Atunci ar trebui sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 45.0 pentru victoria gazdelor.


Inregistreaza-te si pariaza acum pe victoria madrilenilor >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (marti, 22:00) introducand codul ZFBNIO. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la Real Madrid in partida cu Ajax. In vederea cotei marite se vor lua in calcul cel mult 5 lei, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 45 pentru victoria lui Real Madrid cu Ajax inseamna ca in cazul in care “galacticii” se vor impune vei castiga 225 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Unibet pana marti, ora 20:00, introducand codul ZFBNIO
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid in partida cu Ajax Amsterdam
  • Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Real Madrid se va impune miza se va rambursa cash instant, iar restul pana la cel mult 225 lei se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Inregistreaza-te si pariaza acum pe victoria madrilenilor >>>