Real Madrid are cota 13 la calificare

Cea mai clara victorie din prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor a obtinut-o Real Madrid, care a castigat saptamana trecuta cu 3-0 in deplasare impotriva lui Juventus. Ultima oara cand Juventus se impunea la o diferenta de 3 goluri intr-o deplasare din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor s-a intamplat in sezonul 2014-2015, victima fiind Dortmund. Ne indoim insa ca acum Juventus va putea sa  invinga la minim 3 goluri diferenta detinatoarea Champions League. Daca in mod normal cota ca Real Madrid sa se califice este mult prea mica pentru a merita sa pariem pe ea, nu la fel putem spune si despre casa online Betfair, conform careia Real Madrid are cota 13 la calificare.Ce trebuie sa fac?


Pot participa la promotie doar cei care isi vor crea cont pana la ora partidei (miercuri, 21:45) utilizand codul ZFBNCA. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Real Madrid se va califica in semifinalele Champions League. Cel mult 5 RON se califica in vederea cotei marite. Daca vei plasa o miza mai mare diferenta se va calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.005. Practic, nu are niciun sens sa plasezi o miza mai mare.


Despre recompensa


Dupa partida miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la 65 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe calificarea lui Real Madrid, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 21:45, utilizand codul ZFBNCA

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe calificarea lui Real Madrid in duelul cu Juventus

·         Cel mult 5 lei se vor calcula la cota marita

·         In cazul mai mult ca sigur in care Real Madrid se va califica miza ti se va rambursa, in vreme ce restul pana la 65 lei il vei primi ca freebet in termen de 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Real Madrid nu poate repeta greseala Barcelonei