Ratingul pariorilor a devenit si mai obiectiv!

Incepand de astazi nu vom mai lua in calcul toate voturile in Ratingul Pariorilor. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a faptului ca anumiti reprezentanti ai unor case de pariuri si-au facut mai multe conturi pentru a vota si a inainta in raiting.
 

58f9ec1bcc3aa_1492773915.jpg

Initial ne-am gandit sa oferim tuturor ocazia de vota cu casa de pariuri la care pariaza, asadar, nu am aplicat niciun fel de restrictie. Recent am decoprit o serie de conturi create special pentru a vota cu o anumita casa de pariuri si obiectivitatea ratingului pariorilor a avut de suferit.

Incepand cu data de 21 Aprilie 2017 voturile in Ratingul Pariorilor se acorda in mod diferit. Am dezvoltat un algoritm prin intermediul caruia de astazi inainte vor fi luate in considerare doar voturile utilizatorilor Intelbet activi pe site. Voturile inregistrate de pe conturi special create pentru a vota o anumita casa de pariuri nu vor mai fi luate in considerare.

Dar in continuare ii vom primi cu bratele deschise pe utilizatorii nostri reali: cei care citesc articole de pe blog, care scriu pe propriul blog, care sunt abonati la expertii si pariorii nostri profesionisti, care comenteaza pe site si care, in general, demonstreaza un minim de activitate pe site.

Daca nu ai votat inca, te rugam sa votezi casa de pariuri la care pariezi, in cel mai onest si obiectiv rating din Romania. Nu vom tolera niciun fel de actiune care ar putea pune sub semnul intrebarii obiectivitatea si onestitatea acestui rating.