Rambursare de 400 RON daca pariezi pe victoriile Stelei si a Astrei

Cu ocazia acestor partide cruciale casa de pariuri Netbet ne propune doua promotii: una pentru fiecare echipa romaneasca. Astfel, daca te vei inscrie la promotii si vei plasa un pariu de minim 50 lei pe victoria Stelei si altul pe cea a Astrei, vei primi inapoi maxim 200 lei per promotie sub forma de bonus daca pariul tau nu va fi castigator. Asadar, vei primi o rambursare de 400 RON daca pariezi pe victoriile Stelei si ale Astrei, iar niciuna dintre acestea nu va castiga.


 
Pariul trebuie sa fie plasat pre-live, singur pe bilet si doar pe victoria echipelor romanesti. Bonusul va fi acordat in termen de 48 ore de la incheierea promotiilor, fiind disponibil timp de 7 zile, interval in care toate pariurile trebuie stabilite. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu toate selectiile trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple plasate pe Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul pentru rulaj; in schimb biletele multiple pe care sunt intalnite astfel de selectii contribuie. Promotii valabile doar pentru cei cu tara de rezidenta Romania.


 
Steaua va juca incepand cu ora 18:00 in Spania, impotriva lui Villarreal, in vreme ce Astra Giurgiu o va intalni de la 20:00 pe teren propriu pe AS Roma. Villarreal este favorita clara la casele de pariuri, iar Stelei ii trebuie victoria pentru a se califica. In tur Steaua si Villarreal au remizat, scor 1-1, iar in clasament Steaua, aflata pe locul 4, este la egalitate cu Villarreal si Zurich, avand cel mai slab golaveraj. Astfel, o remiza alba sau una cu doua goluri ar elimina-o pe Steaua, care trebuie sa iasa la atac pe El Madrigal. De partea cealalta, partida dintre Astra si AS Roma este una echilibrata si asta fiindca AS Roma are asigurat primul loc in grupa, venind aici mai mult in vacanta. Acest lucru este sugerat si de faptul ca abia miercuri, in ziua sosirii la Giurgiu, a avut loc primul antrenament al ‘’lupilor’’.


Castigi mai mult cu Steaua si Astra in cupele europene

 
Pentru cele doua meciuri de joi ale echipelor romanesti in Europa League, casa de pariuri Fortuna a pregatit o promotie speciala.
 
Astfel, daca vei plasa un pariu pre-live pe meciul Stelei si/sau al Astrei de azi, indiferent de optiune, iar acesta va fi ‘’verde’’, vei primi in plus 50% din castig pana la 50 lei, sub forma de freebet. Pe bilet poate fi o selectie din meciul Villarreal – Steaua, Astra – AS Roma sau din ambele meciuri.
 
Daca plasezi si alte meciuri pe bilet in afara celor doua nu vei fi eligibil in vederea acordarii freebetului. De asemenea, cota minima a biletului, fie ca este vorba de o selectie sau de doua, nu trebuie sa coboare sub 2.00. Evident, pariul trebuie plasat cu bani reali pentru a se incadra la promotie. Freebetul va fi incarcat in cont imediat dupa ce biletul a fost validat, cota maxima la care poate fi folosit acesta fiind 8.00. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul creditarii.


 
Daca doriti sa va inspirati pentru a plasa pariuri pe meciurile echipelor romanesti puteti accesa sectiunea ‘’biletul zilei’’, unde expertii nostri ofera ponturi nu doar pentru acestea, ci pentru mai multe partide de Europa League. Alternativ, dorim sa va propunem si noi cateva pariuri care sa respecte cerintele. Cota finala este minim 2.00, daca vrei sa plasezi ambele meciuri pe bilet cota pentru fiecare putand fi de cel putin 1.42. Sigur, nu te impiedica nimeni sa plasezi o selectie cu o cota de 1.9, iar alta cu una de 1.1. Noi am cautat o cota minima de 1.42 in ambele meciuri, iar sanse mari de castig ar avea cea conform careia gazdele vor marca minim doua goluri in meciul dintre Villarreal si Steaua, cealalta selectie spunand ca vom avea sub 3.5 goluri in meciul dintre Astra Giurgiu si AS Roma.
 
Daca doriti sa plasati un pariu doar pe unul dintre meciuri, atunci misiunea va fi ceva mai grea, fiindca va trebui sa gasiti o cota minima de 2.00 pentru a fi eligibil la acordarea freebetului. Este o sarcina dificila, mai ales ca vorbim de doua meciuri decisive pentru formatiile noastre. In opinia noastra insa, va fi castigatoare selectia din partida Stelei care spune ca vor inscrie ambele echipe. In ceea ce priveste partida Astrei contra celor de la AS Roma, cota mai mare de 2.00 pe care o vedem castigatoare spune ca giurgiuvenii vor marca primii. Spunem asta in ideea in care ‘’lupii’’ par ca vor trata cu lejeritate aceasta partida, iar Astra este foarte aproape de cea mai mare performanta din istorie, trebuind sa aiba motivatia la cote inalte.