Rambursare daca FCSB nu castiga

Victoria FCSB din turul saisprezecimilor Europa League le da sperante suporterilor echipei antrenate de Nicolae Dica sa se califice in optimile competitiei. Multi fani se vor entuziasma si vor plasa un pariu pe victoria celor de la FCSB si in aceasta mansa. Daca ti-ai pus asta in minte, casa de pariuri ideala la care sa plasezi un astfel de pariu este Netbet, fiindca aici ti se va rambursa miza in cazul in care nu va face asta.


5a8ea1af6bdde_1519296943.jpg


Ce trebuie sa fac?


Promotia se adreseaza tuturor utilizatorilor Netbet, fie ei noi sau vechi. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie din pagina acesteia pana vineri noapte, ora 00:05 si sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la FCSB. Pentru a te califica la promotie trebuie sa plasezi minim 100 lei. Cota este 12.25, ceea  ce inseamna ca daca FCSB va triumfa vei avea un castig de minim 1 225 lei. Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili la promotie.


Despre rambursare


Vei primi o rambursare daca FCSB nu castiga in valoare de 50 lei, indiferent de miza pe care ai plasat-o (care trebuie sa fie minim 100 lei). Freebetul se va credita in cel mult 48 ore de la incheierea partidei dintre Lazio si FCSB. Acesta trebuie pariat in termen de 7 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. Daca pariul utilizand freebetul este castigator, in cont vei primi doar profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici

·         Inscrie-te la promotia “50 RON freebet – FCSB in UEL” din pagina acesteia 

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB in meciul cu Lazio

·         Pariul trebuie sa aiba miza minima de 100 lei

·         Daca FCSB nu va triumfa vei primi un freebet in valoare de 50 lei

·         Frebetul trebuie pariat in 7 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Iti vei diminua eventualele pierderi cu ajutorul acestei promotii