Rambursare daca echipa ta pierde in Derby de Romania

In cazul in care doresti sa pariezi pe Derby de Romania ai destule promotii la dispozitie pentru a putea profita. Toate acestea ii vizeaza insa doar pe cei ce nu au cont si isi vor crea unul pana la ora meciului. Casa de pariuri external linkLink-uri externe interzise dispune si ea de o astfel de promotie, gandindu-se insa si la cei care au deja cont. Astfel a luat nastere promotia in urma caruia vei fi rambursat cu 50%  din miza daca vei plasa un pariu pe victoria lui Dinamo sau a celor de la FCSB, iar acestia vor pierde.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


Nu trebuie sa optezi nicaieri pentru a participa la promotie, ci doar sa plasezi un pariu pre-live de minim 50 lei pe victoria uneia dintre echipe in duelul dintre Dinamo si FCSB. In cazul in care echipa pe care ai plasat pariul va pierde vei fi rambursat cu 50% din miza, pana la 200 lei. Cu alte cuvinte, pentru a te asigura ca vei profita la maxim de promotie, plaseaza un pariu de 400 lei pe victoria lui Dinamo sau a celor de la FCSB. In cazul unui pariu castigator vei obtine 920 lei daca FCSB va invinge si 1 280 lei daca  Dinamo o va face. In schimb, vei obtine o rambursare daca echipa ta pierde in Derby de Romania, in valoare de 200 lei. Promotia nu este disponibila in caz ca esti in curs de rulaj al unui bonus.


Atentie, rambursarea o vei primi doar daca echipa pe care ai pariat va pierde, nu si daca va remiza. Sa spunem insa ca nu am avut parte de vreo remiza in ultimele 6 intalniri directe, cu siguranta Dinamo urmand sa joace la “totul sau nimic”, avand in vedere situatia in care se afla in clasament. Freebetul este valabil timp de 7 zile de la creditare, putand fi folosit pe un pariu simplu sau pe un bilet multiplu, la o cota maxima de 8.00.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Dinamo sau a celor de la FCSB in Derby de Romania

·         Miza minima este 50 lei

·         In caz ca echipa pe care ai plasat pariul va pierde meciul ti se va rambursa 50%, pana la maxim 200 lei, sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota maxima de 8.00


external linkLink-uri externe interzise