QPR - Leeds United

Pentru Jimmy Floyd Hasselbaink, acest meci va marca debutul sau pe banca celor de la QPR. Englezul este unul dintre cei mai mari atacanti din istoria lui Chelsea, iar conducerea se asteapta ca el sa conduca echipa pana in prima jumatate a clasamentului, in vederea unei potentiale calificari in Premier League.

 

Echipa din Loftus Road se bucura de un moral foarte bun acum, dupa ce a reusit sa o invinga pe Watford, gratie celor doua goluri marcate de Seabastian Polter si Conor Washington. QPR i-a pierdut pe Leroy Fer si pe Matt Phillips, insa a reusit sa-si intareasca mijlocul prin aducerea lui Jordan Cousins.

 

Daca ne uitam, insa, peste rezultatele lor din sezonul trecut, vom vedea ca cei de la QPR au inregistrat mai multe rezultate de egalitate decat orice alta echipa. De fapt, singura care se apropaie de ei din acest punct de vedere este chiar Leeds United. Astfel, avem de-a face cu doua echipe care s-au doevdit greu de invins.

 

Pariere

 

Avand in vedere numarul mare de egaluri inregistrate de cele doua echipe si faptul ca niciuna nu vrea sa riste o infrangere in primul meci, sunt sanse mari sa asistam la un egal (cota 3.25 la Sportingbet). De asemenea, ambele echipe ar putea sa inscrie (cota 1.95).