Promotii si Bonusuri excelente la Unibet

Unibet este fara indoiala la ora actuala unul din cele mai bune site-uri de pariuri online din Romania si ocupa urmatoarele pozitii in ratingurile noastre:

 

Ratingul pariorilor – pozitia a 5-a. Acest rating se bazeaza strict pe voturile utilizatorilor.

 

Ratingul in functie de cote – pozitia a 2-a, cu o marja a profitului situata intre 1 si 5%. Calculele au fost efectuate pe baza celor mai populare tipuri de pariuri, precum pariurile pe castigatorul meciului 1/X/2 si pariurile pe goluri. Au fost luate in considerare atat fotbalul, dar si alte sporturi: tenis, baschet si hochei.

 

Ratingul in functie de oferta sportiva – pozitia intai. Consideram ca Unibet are in momentul acesta cea mai complexa oferta de pariuri sportive. Au fost luate in calcul urmatoarele considerente: varietatea ofertei sportive, numarul de optiuni de pariere pre-meci atat pentru fotbal cat si pentru celelalte sporturi, disponibilitatea optiunilor speciale.

 

Ratingul in functie de pariuri Live – pozitia intai. Au fost luate in analiza numarul de evenimente disponibile pentru pariuri live, numarul de optiuni de pariuri disponibile, disponibilitatea transmisiunilor in direct, disponibilitatea optiunii cash out (inchidere pariu), rapiditatea platformei, designul platformei, prezenta calendarului de evenimente live, disponibilitatea statisticilor si elementelor de reprezentare grafica pe parcursul meciurilor.

 

Un alt capitol la care casa de pariuri online Unibet iese in evidenta il reprezinta promotiile si bonusurile, atat pentru clienti noi, cat si pentru clientii existenti.

 

Bonusul la inregistrare – pariu fara risc de 50% in limita a 150 lei

 

 

Pariorii care isi deschid un cont nou la Unibet beneficiaza de un pariu fara risc de maxim 150 lei.

 

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceasta promotie?

 

 1. Iti deschizi un cont nou prin intermediul acestui link.
 2. Faci o depunere in cont
 3. Plasezi un pariu
 4. Daca primul tau pariu plasat la Unibet este pierzator, ti se returneaza miza in proportie de 50% in limita a 150 lei.

 

De exemplu: faci o depunere de 100 lei in contul tau de pariuri la Unibet si plasezi un pariu pe o cota de 2.00. Daca pariul tau este castigator, ai 200 de lei in cont. Daca pariul este pierzator, Unibet iti inapoiaza 50% din miza, 50 lei in acest exemplu, sub forma de bonus cu conditii de pariere.

 

Conditiile de acordare a bonusului

 

 1. Pariul fara risc de 50% pana la 150 lei se acorda doar clientilor noi.
 2. Un pariu combinat din meciuri Live si pre-meci nu se vor lua in calcul la aceasta promotie. Pariul trebuie sa fie ori din evenimente live, ori pre-meci, dar nu ambele tipuri de pariuri pe acelasi bilet.
 3. Daca pariul este castigator, nu se va mai acorda niciun bonus. Daca este pierzator vi se va returna miza in proportie de 50% pana al 150 lei.

 

Completarea cerintelor de rulaj

 

La pariuri sportive: bonulul trebuie rulat de 12 ori inainte de a putea solicita o retragere. In cazul in care primesti bonusul maxim de 150 lei, va trebui sa rulezi 1800 lei in total.

 

La cazinou, sloturi și jocuri: bonulul trebuie rulat de 25 de ori inainte de a putea solicita o retragere. La un bonus maxim de 150 lei trebuie sa rulezi 3750 lei. Contributia fiecarui tip de joc la rularea bonusului: jocurile de slot conteaza 100%, iar Bingo 200%. Jocurile de masa si video poker conteaza 10% (10 lei jucati vor contribui cu 1 leu la cerintele de rulaj).

 

La cazinou live:  bonulul trebuie rulat de 35 de ori inainte de a putea solicita o retragere. La un bonus de 150 lei trebuie sa aveti rulaj de 5250 lei. Jocurile de masa contribuie cu 10%.

 

Inregistreaza-te acum la Unibet si primesti un pariu fara risc de 150 lei!

 

Pentru a afla ce bonusuri ofera si celelalte case de pariuri legale din Romania clientilor noi, iti recomand ACEST ARTICOL.

 

Meciul etapei – promotie speciala pentru Liga 1

 

 

Prin intermediul acestei promotii poti paria gratuit pe meciurile din campionatul intern, iar la finalul turului cel mai pricpeut parior va primi un premiu extra.

 

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de promotia “Meciul etapei”?

 

In fiecare etapa va fiun singur meci ales ca si cap de afis, de regula cel mai important meci al etapei.

 

 1. Opteaza pentru promotie. Pentru a opta, urmeaza acesti pasi: intra pe site-ul Unibet, iar daca ai deja cont logheaza-te. Daca nu, dechide un cont nou dand click aici. La sectiunea “Promotii” cauta promotia intitulata “Meciul etapei - bonusuri speciale pentru LIGA I” si pe pagina promotiei vei gasi butonul de optare
 2. Plaseaza un pariu pre-meci sau live cu o miza de minim 50 lei si la o cota de minim 1.40 pe orice eveniment din Liga 1 pana la terminarea meciului evidentiat pe pagina promotiei.
 3. Saptamana viitoare vei primi bonusul special.

 

Premiul special – 2500 lei

 

La finalul turului Unibet acorda si un premiu de 2500 lei extra, pentru participantul care a optat la aceasta promotie si a avut biletul castigator cu cea mai mare cota.

 

La momentul publicarii acestui articol, meciul etapei este Pandurii Tg. Jiu – CFR Cluj si recompensele, dupa indeplinirea conditiilor de mai sus, sunt dupa cum urmeaza:

 

Eveniment meci

Recompensa

Primul gol va fi inscris de Pandurii Tg. Jiu 

Pariu gratuit de 25 RON 

Primul gol va fi inscris de CFR Cluj

Pariu gratuit de 50 RON

 

Promotia “Recomanda un prieten”

 

 

Daca recomanzi prieteni la Unibet poti castiga 100 lei.

 

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de promotia “Recomanda un prieten”?

 

 1. Opteaza pentru promotie. Pentru a opta, urmeaza acesti pasi: intra pe site-ul Unibet, iar daca ai deja cont logheaza-te. Daca nu, dechide un cont nou dand click aici. La sectiunea “Promotii” cauta promotia intitulata “Recomandati Un Prieten și primiți 100 RON” si pe pagina promotiei vei gasi butonul de optare.
 2. Recomanda un prieten prin intermediul Unibet. Poti recomanda maxim 5 prieteni
 3. Dupa ce persoana recomandata s-a inregistrat,  facut un depozit si a indeplinit conditiile de pariere, primesti 100 lei sub forma de bonus care se supune cerintelor de rulaj standard ale Unibet.

 

Bonusul primit poate fi folosit atat la pariuri sportive, cat si la cazino.

 

Numarul maixm de prieteni pe care il poti recomanda este de 5, asadar poti beneficia de un bonus maxim de 500 lei.

In afara de promotiile prezentate mai sus, Unibet vine cu promotii excelente si pentru evenimente de actualitate. De exemplu, la ora actuala sunt in desfasurare mai multe concursuri si promotii pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

 

Unibet ofera, de asemenea, o multime de alte promotii la pentru cei care joaca la cazino, poker sau bingo. Per total, pariorii pot fi pe deplin satisfacuti de diversitatea promotiilor oferite de acest site de pariuri.

 

Inregistreaza-te acum la Unibet si ia-ti pariul fara risc de 150 lei!

 

Indiferent ca esti jucator cu vechime la Unibet, sau client nou, te asteptam cu pareri si recomandari pentru ceilalti membri ai comunitatii Intelbet, pe pagina cu recenzia casei de pariuri online Unibet.