Promotii la startul Ligii I

In acest weekend revine Liga I, din sezonul regulat fiind de disputat inca 5 etape, dupa care se va trece la play-off si play-out, acolo unde lucrurile vor deveni mai interesante.
 

Urca in clasament plasand pariuri de Liga I


Revenind insa la prima etapa din acest an, vom incepe cu promotia pe care o consideram a fi cea mai atractiva si anume cea de la Unibet (click aici pentru recenzie). Incepand cu aceasta runda, casa de pariuri da startul unei noi competitii exclusiv romanesti, intitulata Campionatul de Pariere din Liga I. Pot fi plasate atat pariuri pre-live, cat si live, pe bilet simplu sau multiplu, insa acestea trebuie sa fie doar din Liga I.
 
 
Pentru a fi inclus in clasament trebuie intai sa optati, lucru care se poate face de pe pagina promotiei. Vor fi alcatuite doua clasamente: unul saptamanal si unul pentru intreaga competitie (inclusiv play-off si play-out). In clasamente vor conta doar pariurile/biletele castigatoare. Formula de calcul va fi urmatoarea: Suma pariata * Numar de evenimente de pe bilet * Cota, in clasament contand doar pariurile/biletele castigatoare. Nu exista miza minima, insa cota minima este 1.2. Daca esti nehotarat asupra unui pariu, te poti hotari consultand sectiunea "biletul zilei".
 
Primii 10 jucatori din clasamentul saptamanal vor primi pariuri fara risc in valoare de 250 RON, iar primii 5 jucatori din clasamentul final vor imparti un premiu total de 20 000 RON. Astfel, primul clasat va castiga 10 000 lei, al doilea 5 000 lei, al treilea 2 500 lei, al patrulea 1 500 lei, iar al cincilea 1 000 lei. Ambele clasamente pot fi consultate in timp real pe pagina promotiei. Acestea vor fi updatate in maxim 72 ore dupa incheierea fiecarei etape. Toate clasamentele vor calcula sumele in euro.
 

Castiga 10 RON pentru fiecare gol din Liga I


Casa de pariuri Netbet (click aici pentru recenzie) vine si ea cu o promotie pentru etapa inaugurala a anului 2017 in Liga I. Aceasta ofera 10 lei sub forma de freebet pentru fiecare gol marcat in partida pe care ai plasat un pariu, iar acesta a fost necastigator. Pariurile pot fi atat pre-live, cat si live, insa doar singure pe bilet, cota minima fiind 1.5, iar miza minima 50 lei.
 
 
Pentru a participa trebuie sa apesi butonul ‘’Inscriere’’ de pe pagina promotiei (10 RON pentru fiecare gol – Liga I). Poti face asta pana in dimineata de 7 februarie, ora 02:45. Meciurile trebuie sa fie distincte, in caz contrar doar prima selectie pentru un anumit meci va fi luata in considerare pentru promotie. Asta, desigur, daca respecta conditiile.
 
Freebetul maxim acordat are o valoare cumulata de 200 RON. Acesta va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, trebuind folosit in cel mult 7 zile de la creditare. Freebetul trebuie pariat o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Valoarea freebetului nu va fi rambursata in cont in cazul unui pariu castigator sau anulat. Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili pentru aceasta promotie.
 

La trei pariuri pierdute castigi un freebet


Casa de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie) este prezenta si ea cu o promotie pentru etapa aceasta de Liga I. Si aici, la fel ca in cele doua situatii de mai sus, ti se cere sa plasezi pariuri pe campionatul nostru. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live, singure sau pe bilet multiplu, insa trebuie sa contina doar meciuri din Liga I, iar miza minima a unuia sa fie 10 lei.
 

Nu exista nicio alta restrictie, la fiecare trei evenimente pierdute urmand sa primesti un freebet de 10 RON. In cazul unor selectii identice insa, doar prima va fi luata in calcul pentru promotie. Poti primi maxim  5 freebeturi a cate 10 RON in aceasta etapa.  Acestea pot fi folosite la o cota de maxim 8.00 in maxim 7 zile de la creditare.