Promotii Champions League 21-22 februarie

In acest mijloc de saptamana se vor desfasura ultimele 4 partide din prima mansa a optimilor Champions League. Astfel, marti Manchester City o va intalni pe Monaco, iar Bayer Leverkusen pe Atletico Madrid, pe cand miercuri Porto o va infrunta pe Juventus, iar Sevilla pe Leicester City. Avand in vedere importanta meciurilor, anumite case de pariuri au profitat de ocazie pentru a oferi clientilor cateva promotii.
 

Rambursare pentru meciurile de Champions League in valoare de 200 RON


Nu se putea ca Netbet, casa de pariuri care beneficiaza de cele mai multe promotii lunare, sa nu ofere una si pentru cele 4 meciuri de Champions League din aceasta saptamana. Astfel, ti se vor rambursa 50 lei pentru fiecare pariu necastigator daca vei miza minim 100 lei pre-live sau live pe cel putin unul dintre cele 4 meciuri. In cazul unui pariu pre-live doar rezultatul final (1 X 2) conteaza pentru promotie, iar daca pariul este live poti alege orice selectie. In ambele cazuri insa, miza minima trebuie sa fie 1.6, pariul trebuind sa fie singur pe bilet.
 

Asadar, daca vei plasa pariuri conform cerintelor pe toate cele 4 meciuri ramase in prima mansa a optimilor Champions League si le vei pierde pe toate, rambursarea va fi de 200 RON. Doar primul pariu eligibil, pre-live sau live, se va califica la promotie. Suma va fi rambursata sub forma de bonus in decurs de 48 ore de la incheierea ultimei partide din Champions League. Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele simple tip handicap sau under/over nu vor conta la rulaj. In cazul pariurilor combinate poti plasa orice fel de selectie.
 

Asigurare de 50 RON in Liga Campionilor


Casa  de pariuri Unibet prezinta si ea o promotie vizand toate cele 4 partide din Champions League. Sa recunoastem, este destul de greu sa nimeresti rezultatele finale a 4 meciuri echilibrate din aceasta competitie, mai ales daca se desfasoara in fazele finale. De aceea, Unibet iti va rambursa miza, valoarea maxima fiind 50 RON, daca vei plasa un bilet cu rezultatul final (1 X 2) al tuturor celor 4 meciuri de la mijlocul acestei saptamani si un singur pronostic nu va fi castigator. Daca doresti sa te inspiri din alta parte pentru a plasa pronosticuri pe rezultatul final, recomandam sectiunea biletul zilei, acolo unde tipsteri iscutiti, care au foarte mullta experienta in domeniul sportiv, oferta pronosticuri pentru cele mai importante meciuri ale  zilei.
 

Inainte de a plasa biletul trebuie sa optezi pentru promotie, optare care poate fi facuta de pe pagina acesteia. Miza minima este 50 RON, iar cota minima a intregului bilet este 7.00. Doar primul bilet pre-live ce respecta conditiile este eligibil pentru rambursare. Daca una dintre cele 4 selectii va fi pierzatoare vei primi joi, pana in ora 20:00, un pariu fara risc in valoare de 50 RON.  Pariul va fi disponibil la ofertele de bonus in ‘’Contul meu’’, trebuind acceptat.

Pana la ora editarii acestui articol acestea sunt singurele promotii Champions League 21-22 februarie, insa este foarte probabil ca si altele sa mai apara in cursul dupa-amiezii.
 

Freebet de 20 RON la Porto – Juventus


Anumite case pariuri online se axeaza pe o singura partida pentru a oferi o promotie. Este si cazul celor de la Sportingbet, acolo unde poti lua un freebet in valoare de 20 RON. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi pre-live unul sau mai multe pariuri pe meciul dintre Porto si Juventus. Valoarea totala a pariurilor trebuie sa fie de minim 80 lei.
 

Daca la finalul meciului inregistrezi o balanta negativa (castiguri – pierderi) de cel putin 80 RON, ti se va acorda freebetul. Nu exista restrictii in privinta cotelor sau a mizei minime individuale. Freebetul este valabil timp de 7 zile de la creditare, trebuind rulat o data, indiferent de evenimentul sportiv pe care il alegi sau de cota acestuia. Tine cont insa ca valoarea freebetului nu va fi returnata in cont in cazul unui pariu castigator sau anulat.