Promotii ATP World Tour Finals

Ultimul mare eveniment al anului in circuitul ATP, denumit ATP World Tour Finals, se desfasoara in aceasta saptamana la Londra.
 
Dupa cum bine stiti, aici participa cei mai buni 8 jucatori de tenis din 2016 ai clasamentului de simplu si de dublu. Avand in vedere importanta evenimentului, cateva case pariuri online ies la iveala cu o promotie, imbucurator fiind faptul ca in cadrul tuturor celor 3 promotii poti efectua si pariuri live.
 

Castiga un freebet de 200 RON plasand 10 pariuri live


Una dintre cele 3 promotii ATP World Tour Finals vine de la casa de pariuri Netbet (click aici pentru recenzie). Aceasta va acorda un freebet maxim de 200 lei fiecarui utilizator ce va plasa fix 10 pariuri live pentru ATP World Tour Finals, fie la simplu, fie la dublu. Sigur, puteti plasa cate pariuri doriti, insa primele 10 vor fi luate in calcul in vederea acestei promotii. Inscrierea poate fi efectuata din pagina respectivei promotii, termenul limita pentru a o face fiind 20 noiembrie.
 
promotii Netbet

Oferta este valabila doar pentru primii 1 000 utilizatori care apasa butonul ‘’Inscriere’’ si plaseaza pariuri eligibile. Dat fiind ca promotia a aparut abia ieri, 15 noiembrie, credem ca veti fi intre primii 1 000 daca va veti grabi. Pentru promotie se califica doar pariurile live singure pe bilet cu o cota de minim 1.5. Pariurile duplicat (cu aceeasi selectie) nu vor fi luate in considerare. Freebetul se va acorda luni, 21 noiembrie, fiind valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi folosit pentru a paria doar pe tenis la o cota minima de 2.00, pe bilet simplu (cu un singur pariu).
 

Premii totale de 15 000 euro la ATP Finals


Casa de pariuri Unibet (click aici pentru recenzie) beneficiaza si ea de o promotie pentru acest ultim eveniment ATP al anului. Premiile vor fi acordate pe baza unui clasament care va tine cont de urmatoarea formula: miza X numarul de selectii de pe bilet X cota. Pariurile trebuie plasate la o cota minima de 1.2 pentru a fi luate in considerare la aceasta promotie. Doar biletelor castigatoare li se va aplica aceasta formula. Competitia a inceput de acum 3 zile, avand insa timp suficient sa recuperati, chiar si fara sa plasati pariuri cu mize mari. Asta fiindca sunt luate in calcul atat pariurile pre-live, cat si cele live, intr-un singur meci putand efectua sute de pariuri live, mai ales daca va folositi de functia ‘’Action Betting’’ (castigatorul urmatorului punct). Cei care plaseaza pariuri (simple pe bilet) utilizand aceasta functie va avea punctele dublate in cazul unui pariu castigator.
 
promotii unibet
 
Inainte de a plasa vreun pariu la ATP Finals fiti siguri ca ati optat pentru aceasta promotie. Pentru a face asta trebuie doar sa intrati pe pagina promotiei, care poate fi gasita simplu, pentru ca apoi sa apasati butonul ‘’Optare’’. Clasamentul va fi actualizat si afisat zilnic la ora 17:00, castigatorii urmand a fi anuntati pana pe 22 noiembrie. Primii 500 utilizatorii vor castiga premii sub forma de bonus. Nu trebuie sa va ingrijorati prea tare din cauza acestui aspect, deoarece bonusul va trebui rulat o singura data pe cote minime de 1.4 inainte de a putea fi retras. Primul clasat va primi 6 000 euro, al doilea 3 000 euro, iar al treilea 1 000 euro. Cel de pe locul 4 va lua 500 euro bani bonus, suma injumatatindu-se pentru cel de-al cincilea clasat. Cei de pe locurile 6-10 vor primi 150 euro, iar cei de pe 11-20 vor obtine 100 euro fiecare. Sumele bonus devin din ce in ce mai mici, ocupantii ultimelor 300 locuri obtinand 2 euro bani bonus.


Freebet de 150 RON pentru ATP Finals


Ultima din cle 3 promotii ATP World Tour Finals vine de la Sportingbet (click aici pentru recenzie). Vorbim de un freebet de 100% pana la 150 lei acordat celor ce plaseaza, pana la sfarsitul turneului, doar pariuri live, simple si/sau multiple, fiecare avand miza minima 50 lei si cota minima 1.7. Suma freebetului va depinde de suma tuturor pariurilor plasate de-a lungul competitiei, atat la simplu, cat si la dublu. Sa spunem ca nu exista un numar minim de pariuri; poti plasa si unul singur. Astfel, daca vei paria la ATP Finals intre 500 si 749 lei, vei primi un freebet de 25 lei. Daca suma pariurilor va fi intre 750 si 999 lei, freebetul va fi in valoare de 50 lei. Daca vei paria intre 1 000 si 1 249 lei, vei primi un freebet in valoare de 75 lei. Freebetul va fi de 100 lei daca pariurile plasate pe ATP Finals insumeaza intre 1 250 si 1 499 lei. Daca suma este de minim 1 500 lei, atunci vei primi un freebet in valoare de 150 lei.
 
promotii sportingbet

Pariurile gratuite, cele anulate sau inchise cu optiunea Cash Out plasate in vederea achizitionarii freebetului nu se iau in considerare. Freebetul este creditat automat luni, 21 noiembrie. Acesta este disponibil doar timp de 24 ore de la creditare. Eligibili pentru freebet vor fi doar clientii ce au disponibila aceasta promotie in sectiunea ‘’Promotiile mele’’.