Promotie 888 Sport: Cota 19.00 la victorie pentru FC Liverpool!

Manchester City şi FC Liverpool vor fi pentru a 164-a oară faţă în faţă în campionatul Angliei. Meciul nu mai are absolut nicio miză, Manchester City fiind la 23 puncte de FC Liverpool, care a devenit deja campioană matematic după trei decenii. Totuşi va fi un meci al orgoliilor, în care "cetăţenii" vor face tot posibilul să câştige iar "cormoranii" să arate că pot câştiga şi pe terenul lui Manchester City şi că nu întâmplător sunt campionii Angliei.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din acest mijloc de săptămână. Mai exact, ai cota 11.00 pentru o victorie a gazdelor şi cota 19.00 pentru un succes al oaspeţilor pe "Etihad Stadium".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până joi, 2iulie, ora 22:15;
  • Pariază pe victoria lui Manchester City sau a lui FC Liverpool, la cota de 11.00, respectiv 19.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Manchester City şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 275 lei;
  • Dacă pariezi pe FC Liverpool şi aceasta câştigă la Manchester, vei obţine în cont pariuri gratuite de 19.00 x 25 lei = 475 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Pep Guardiola a pierdut în acest sezon lupta cu Jürgen Klopp, însă vrea joi revanşa. Manchester City vrea să termine pe locul 2 în Premier League şi să câştige Liga Campionilor. FC Liverpool va dori să termine sezonul doar cu o singură înfrângere, cea de la Watford. Nu va fi un meci cu miză ci unul al orgoliilor, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la 888 Sport!