Profita de cotele mult marite la victorie in CFR Cluj vs Dinamo

Ne este greu sa credem ca Dinamo a avut un start mai prost de campionat decat in acest sezon in intreaga sa istorie. Dupa doua etape, “catelusii” nu au niciun gol marcat si 7 primite. In aceasta runda o vor intalni pe CFR Cluj, campioana ultimelor doua sezoane din Liga I. Ramasi fara antrenor principal dupa ce Eugen Neagoe a suferit un infarct pe teren etapa trecuta, inaintea unei partide care, oricum, foarte probabil era ultima pentru el la clubul din Stefan cel Mare,  poate dinamovistii vor avea o tresarire de orgoliu si ii vor incurca pe ardeleni. Casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie in CFR Cluj vs Dinamo, de ele putand profita doar utilizatorii noi. Vorbim de cota 9.00 pentru victoria clujenilor si de 34.0 pentru cea a dinamovistilor.

Nu rata aceasta promotie >>> 

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (27 iulie, 21:00). Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre CFR Cluj si Dinamo. In vederea acestui pariu miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasat pariul, pe bilet iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti cota marita. Chiar daca vei aplica pentru cota marita vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in CFR Cluj vs Dinamo iti vor aduce 225 lei sau 850 lei in cazul in care echipa aleasa de tine se va impune. Astfel, castigul conform cotelor de pe site se va credita cash imediat, pe cand restul il vei primi in termen de 72 ore de la incheierea partidei ca bonus. In maxim 60 zile trebuie rulat bonusul de 10 ori pe cote minime totale de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 27 iulie, ora 21:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in duelul dintre CFR Cluj si Dinamo
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • Daca echipa aleasa de tine se va impune vei primi cash castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 225 lei, respectiv 850 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote totale de 2.00 in termen de 60 zile

Nu rata aceasta promotie >>>