Profita de cotele marite la victorie in PSG vs Liverpool

Cea mai echilibrata grupa din Liga Campionilor programeaza in penultima etapa partida dintre PSG si Liverpool. Niciuna dintre echipe nu este lider, insa cu o victorie ar putea fi. Pentru a face si mai interesanta partida pentru pariori, casa online 888sport prezinta cote marite pentru victoria celor doua formatii. Este vorba despre cota 12.0 pentru succesul francezilor si 17.0 pentru cel al „cormoranilor”.


Alege-ti echipa favorita si pariaza >>>


Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la 888sport pana la ora partidei (miercuri, 22:00), dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe in partida dintre PSG si Liverpool. Miza este una fixa si anume 25 lei. Pentru a obtine cota marita bifeaza casuta corespunzatoare de pe biletul de pariuri. De mentionat ca 888sport este singura casa de pariuri licentiata in Romania la care poti obtine atat cota marita la inregistrare, cat si bonusul de bun-venit, care poate atinge 1 000 lei.


Despre recompensa

Daca vei profita de cotele marite la victorie in PSG vs Liverpool vei castiga 300 lei in cazul in care PSG va invinge si 425 lei in cazul in care Liverpool o va face. Castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea evenimentului. Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana miercuri, ora 22:00
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in partida de Champions League dintre PSG si Liverpool
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • Daca pariul e „verde” castigul conform cotei de pe site se va credita cash imediat, in vreme ce restul pana la 300 lei, respectiv 425 lei, il vei obtine sub forma de bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe cote minime totale de 2.00 in termen de 60 zile


Alege-ti echipa favorita si pariaza >>>