Profită de cotele beton de la 888 Sport şi pariază pe "Der Klassiker"!

Borussia Dortmund şi Bayern München au după 6 etape disputate în campionatul Germaniei, 5 victorii şi o înfrângere şi sunt clasate pe primele două locuri. "Die Roten" sunt pe prima poziţie, având un golaveraj mai bun, 24-9 (+15), faţă de al "Die Schwarzgelben" care este de 13-2 (+11). În acest sezon echipa antrenată de Lucien Favre a pierdut în prima rundă cu 2-0 în faţa lui FC Augsburg, însă de atunci a avut doar victorii şi nu a primit niciun gol. Echipa antrenată de Hans-Dieter Flick a avut un eşec cu 4-1 la Hoffenheim, urmat doar de victorii şi goluri multe. Toate rezultatele bavarezilor din acest sezon au fost de peste 2,5 goluri.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe "Der Klassiker". Mai exact, ai cota 26.00 pentru o victorie a Borussiei Dortmund şi cota 9.00 pentru un succes al lui Bayern München pe stadionul "Signal Iduna Park".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 7 noiembrie 2020, ora 19:30;

Pariază pe victoria lui Borussia Dortmund sau a lui Bayern München, la cotă de 26.00, respectiv 9.00;

Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Borussia Dortmund şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 650 lei;
  • Dacă pariezi pe Bayern München şi aceasta câştigă la Dortmund, vei obţine în cont pariuri gratuite de 9.00 x 25 lei = 225 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 4.00 pentru un suces al lui Borussia Dortmund, 4.10 remiza şi 1.75 pentru o victorie a lui Bayern München.

Bayern München şi Borussia Dortmund s-au mai întâlnit pe 30 septembrie 2020 în Supercupa Germaniei, bavarezii câştigând cu 3-2. În sezonul trecut din Bundesliga, Bayern a învins-o pe Borussia cu 4-0 în tur la München şi cu 1-0 în retur la Dortmund. Va reuşi campioana Germaniei să o bată din nou pe BVB la ea acasă? Va fi un meci foarte atractiv, între cele mai puternice echipe din Germania, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!