Profita de cotele 11, respectiv 21, pentru victorie in Chelsea vs Ajax

In a patra runda a grupelor Champions League Chelsea o va intalni pe teren propriu pe Ajax, tu putand sa mizezi la cote marite pentru victorie.

Promotia o intalnesti la casa de pariuri 888sport, la ea fiind eligibili doar utilizatorii noi. Daca Chelsea are cota 11.0 la victorie, Ajax beneficiaza de cota 21.0. In grupa H Chelsea si Ajax se afla la egalitate, fiecare avand 6 puncte. Indiferent de rezultate, niciuna dintre echipe nu isi va asigura calificarea in primavara Champions League inca din aceasta etapa. In urma cu doua saptamani Chelsea se impunea cu 1-0, gol marcat in minutul 86.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora meciului (5 noiembrie, 22:00). Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Chelsea si Ajax. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasat pariul, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata daca vrei sa beneficiezi de cota marita. Nu te ingrijora, fiindca in ciuda acestui lucru vei ramane eligibil si la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Chelsea vs Ajax inseamna ca ai putea castiga 275 lei sau 525 lei. Astfel, vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, restul creditandu-ti-se ca bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 5 noiembrie, ora 22:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in duelul Chelsea vs Ajax
  • Miza acestui pariu este exact 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pe cand restul pana la 275 lei sau 525 lei ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile

Pariaza pe echipa care crezi ca se va instala pe primul loc dupa aceasta runda