Profita de cota 50 ca Halep sa castige cu Venus Williams

In runda a treia a turneului de la Australian Open Simona Halep o va intalni pe Venus Williams, jucatoare in varsta de 38 ani si jumatate. Din cele 5 intalniri directe Venus a castigat 3, ultima inregistrandu-se insa in 2013. In ultimele doua intalniri directe Halep s-a impus in minimum de seturi, Venus Williams castigand doar 7 gameuri in total. Asadar, nu credem ca liderul mondial va avea dificultati in a trece de americanca, in acest sens invitandu-te sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 50 pentru succesul Simonei Halep.


Inregistreaza-te si pariaza ca Halep se va califica in optimi >>>Ce trebuie sa fac?

Te vei califica la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (sambata, 10:00), introducand codul ZSAN16. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Simonei Halep in partidsa cu Venus Williams. Miza maxima care se ia in calcul la aceasta cota marita este 5 lei,  daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care vei  profita de cota 50 ca Halep sa castige cu Venus Williams, iar romanca se va impune pe teren, vei obtine 250 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, restul creditandu-se sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont aici la Betfair pana sambata, ora 10:00, introducand codul ZSAN16
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in partida cu Venus Williams
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Halep se va impune pe teren  miza ti se va rambursa, in vreme ce restul pana la 250 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Inregistreaza-te si pariaza ca Halep se va califica in optimi >>>