Profita de cota 35 pentru victoria Barcelonei cu Valladolid

Desi lider in Primera Division cu 6 puncte fata de Real Madrid, Barcelona nu trece printr-o perioada grozava in La Liga, venind dupa doua remize. Nu ar fi pentru prima data in acest sezon cand catalanii ar comite trei pasi gresiti la rand in campionat, insa ne indoim ca acum va fi cazul, avand in vedere ca echipa antrenata de Ernesto Valverde va juca pe teren propriu cu Valladolid, formatie aflata pe locul 15. Pentru aceasta partida casa de pariuri Betfair iti ofera cota 35 ca echipa catalana sa obtina toate cele 3 puncte.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (sambata, 20:00) introducand codul ZFBNIF. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida de pe teren propriu cu Valladolid. La aceasta cota marita conteaza cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Barcelona are cota 30 la victorie cu Valladolid, in cazul unui succes al gazdelor urmand sa primesti 175 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash, iar restul se va credita in maxim 24 ore sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza de pe piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in fata lui Valladolid
  • Cel mult 5 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca formatia catalana se va impune miza ti se va rambursa cash, pe cand restul pana la cel mult 175 lei iti va fi creditat in maxim 24 ore sub forma de freebet
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zileexternal linkLink-uri externe interzise