Profita de cota 13.0 pentru victorie Arsenal sau 16.0 pentru victorie Manchester United in derby

In ultimele 5 etape de Premier League am avut cel putin un derby, aceasta runda propunandu-ne un alt meci tare, ce se va disputa intre Arsenal si Manchester United, echipe care se bat pentru ultimul loc de Champions League. In acest moment, United se afla pe 4, cu un punct in fata lui Arsenal. United nu a cunoscut infrangerea in campionat cu Solskjaer pe banca tehnica, acum venind insa epuizata dupa o partida disputata in Franta care i-a adus calificarea in sferturile Champions League. Va profita oare Arsenal de acest lucru? Casa de pariuri 888sport iti propune cote marite atat pentru victoria lui Arsenal, cat si pentru cea a lui Manchester United in acest derby.


Alege-ti favorita in acest derby >>>


5c8424cdbdcd5_1552164045.jpg


Ce trebuie sa fac?

Vorbim despre cota 13.0 pentru succesul “tunarilor” si 16.0 pentru cel al “diavolilor rosii”, la promotie fiind eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (duminica, 18:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Arsenal si Manchester United. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata pariul selectat, pe biletul de pariuri vei vedea o casuta, care trebuie bifata daca vrei sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca vei face asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1000 lei.


Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Arsenal vs Manchester United inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei obtine 325 lei, respectiv 400 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash imediat, in vreme ce restul ti se va credita in maxim 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori la cote minime de 2.00, fie ca vorbim despre un pariu simplu sau un bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana duminica, ora 18:00
  • Pariaza pre-live pe victoria unei echipe in duelul dintre Arsenal si Manchester United
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • In cazul unui pariu “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pe cand restul pana la 325 lei, respectiv 400 lei, ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore
  • In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori la o cota minima de 2.00


Alege-ti favorita in acest derby >>>