Produce Mareczko surpriza in etapa a 13-a din Turul Italiei?

Si ieri am avut un sprint masiv, insa etapa a fost una lunga, 234km si a avut doua catarari in prima jumatate. Azi chiar toti sprinterii ar trebui sa fie in fata la final si sa se lupte pentru victorie. La casele de pariuri, columbianul Fernando Gaviria este mare favorit, cota 1,90, el castigand deja trei etape, ultima chiar in etapa de ieri. E ok, e intr-o forma buna si nu a avut probleme ieri, insa cota e prea mica pentru un sprint in Giro unde pot aparea tot felul de probleme pe final, plus ca etapa de azi le ofera o sansa mare lui Sam Bennett sau Jakub Mareczko. Asa ca azi prefer sa pariez o miza mica, dar pe o cota mare, iar alegerea e Mareczko care ieri a venit pe locul 2 si mai are un loc 2 in etapa de la Messina.

Mareczko castiga etapa a 13-a @ 10,00 unibet

Mareczko v Modolo > 1 @ 1,72 sportingbet
- despre Mareczko am zis mai sus. E un sprinter tanar si talentat, iar faptul ca azi traseul pe plat il avantajeaza. A dovedit de doua ori ca se poate bate la victorie. De cealalta parte Modolo nu are o explozie la fel de mare si nici nu e intr-o forma buna. Ieri a venit abia pe locul 7. Sincer nu il vad in top 5, in schimb Mareczko ma astept sa se bata macar la podium.

Bauhaus v Gibbons > 1 @ 1,80 unibet
- doi sprinteri tineri de 23 de ani care se afla la primul tur in care echipele lor merg pe mana lor la sprint, iar pana acum cei doi s-au descurcat onorabil, ba chiar au avut si unele clasari excelente. De exemplu ieri Bauhaus a terminat pe locul 4, fiind aproape de podium. Mai are si un loc 5 la Messina. Pentru cei curajosi ar merge o miza mica si pe top 3 Bauhaus la o cota de 6-7.  De cealalta parte Gibbons nu are clasari mai sus de locul 6, insa in toate etapele de sprint masiv a venit pe locurile 6-8. Asadar sud-africanul e mai constant, insa nu are explozia necesara pentru a spera la un top 3.