Primul meci al Simonei Halep la Indian Wells iti aduce 50 RON fullbet

Anul trecut Simona Halep a aratat ca ii prieste aceasta parte a Americii Centrale si de Nord, in afara turneului de la Miami si a celui de Grand Slam de la US Open obtinand o semifinala si doua finale, castigand un turneu. Acum, in turul secund la Indian Wells Halep va juca impotriva cehoaicei Barbora Strycova, pe care a invins-o in minimum de seturi in 3 din cele 4 intalniri directe incheiate pe teren, in alta cehoaica abandonand. Avand in vedere aceste aspecte, Halep nu ar trebui sa aiba emotii in partida de azi, casa de pariuri Betano propunandu-ti un fullbet in valoare de 50 lei, dar si 10 rotiri gratuite la un joc slot daca vei paria pe acest meci.Doua pariuri iti garanteaza un fullbet >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Halep acum si in Paribas”. Promotia spune ca meciul va incepe vineri la 20:00 si ca in misiune se poate intra la 20:30, insa in realitate meciul va incepe dupa miezul noptii, fiind al treilea, dupa doua meciuri masculine, cu primul incepand la ora 21:00. In mod normal ar trebui sa prelungeasca si cei de la Betano promotia, insa pentru a evita orice risc inscrie-te pana la ora 20:30. Plaseaza apoi doua pariuri, live sau pre-live, de pe piete diferite, in meciul dintre Simona Halep si Barbora Strycova. Cota minima a fiecarei selectii este 1.6, iar miza minima a fiecarui bilet 5 lei. Daca optezi pentru Cash Out la oricare dintre pariurile eligibile promotia se va anula.


Despre recompensa

Vei obtine 50 RON fullbet in meciul Simonei Halep, dar si 10 rotiri gratuite la slotul Stammin 7’s din sectiunea “Vegas”, indiferent de rezultatul celor doua ponturi. De fapt, 100 lei este fullbetul maxim, valoarea acestuia fiind de 50%.  Fullbetul poate fi folosit pana la data de 11 martie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5. Castigul din rotirile gratuite este cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni”, pana vineri, ora 20:30 conform textului promotiei si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Halep acum si in Paribas”
  • Plaseaza doua pariuri pe piete diferite in partida dintre Halep si Stycova
  • Miza minima a unui pariu e 5 lei, iar cota minima 1.6
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un fullbet de 50% din totalul mizelor, pana la 50 lei, plus 10 rotiri gratuite la slotul Stammin 7’s
  • Fullbetul trebuie pariat pana la 11 martie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5
  • Castigurile obtinute din rotirile gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj


Doua pariuri iti garanteaza un fullbet >>>