Primul derby din Premier League iti aduce cote marite pentru victoria oricarei echipe

In prima etapa de Premier League ne asteapta derby-ul dintre Manchester United si Chelsea, la care poti profita de cote marite pentru victorie.

Manchester United este favorita la victorie nu doar datorita cotelor, ci si in urma rezultatelor din meciurile de pregatire. Aici londonezii au primit 8 goluri de la 3 formatii mai degraba modeste. Fie ca esti de parere ca United va castiga in acest weekend sau ca „albastrii” vor incepe cu dreptul campionatul, poti profita de cotele marite oferite de casa de pariuri 888sport pentru succesul lor. Vorbim despre cota 11.0 pentru succesul lui Manchester United si 21.0 pentru cel al lui Chelsea.

external linkLink-uri externe interzise 

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Poate participa la promotie doar cine isi va crea cont la 888sport pana la ora meciului (11 august, 18:30). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester United si Chelsea. Miza acestui pariu este fix 25 lei. Odata plasat pariul, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata pentru a beneficia de cota marita. Chiar de vei intreprinde aceasta actiune, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit oferit de 888sport, in valoare maxima de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Manchester United vs Chelsea iti vor aduce 275 lei sau 525 lei in cazul unui pariu „verde”. Vei primi cash pe loc castigul conform cotei marite, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile. 

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester United si Chelsea
  • Miza pariului este exact 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde” vei obtine cash imediat castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la 275 lei, respectiv 525 lei, sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile

external linkLink-uri externe interzise