Primesti cota 8 ca Liverpool sa castige cu AS Roma

Prima mansa a celei mai imprevizibile semifinale din Liga Campionilor in ultimele sezoane va avea loc marti, incepand cu ora 21:45, intre Liverpool si AS Roma. Liverpool este neinvinsa pe teren propriu in acest sezon de Champions League, in 5 din cele 6 partide marcand cel putin doua goluri. Este usor de inteles, asadar, motivul pentru care “cormoranii” pornesc cu prima sansa la victorie. La casa online Betfair poti paria la o cota marita pe succesul formatiei antrenate de Jurgen Klopp, insa nu toata lumea este eligibila la promotie.Ce trebuie sa fac?


Poti participa doar daca te vei inregistra la Betfair pana la ora meciului introducand codul ZFBNCL. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida de pe propriul teren cu AS Roma. In vederea cotei marite se calculeaza maxim 50 lei, in caz ca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.55.


Despre recompensa


Primesti cota 8.00 ca Liverpool sa castige cu AS Roma, in caz ca formatia din Premier League se va impune urmand sa primesti cash instant castigul conform cotei normale, pentru ca restul pana la cel mult 400 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Pe o cota minima de 1.2 trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 21:45, introducand codul ZFBNCL

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Liverpool impotriva celor de la AS Roma

·         Maxim 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca Liverpool invinge castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, pentru ca restul, pana la maxim 400 lei, sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2


Terenul propriu ii avantajeaza pe “cormorani”