Primesti cota 7 pentru victoria Barcelonei cu La Coruna

Cinci meciuri mai au de disputat catalanii in La Liga, in vreme ce Atletico Madrid, ocupanta locului secund, mai are 4 jocuri, diferenta dintre cele doua fiind de 11 puncte. In acest context, o remiza duminica seara impotriva celor de la Deportivo La Coruna o va face in mod oficial campioana pe Barcelona. La Coruna trebuie sa obtina numai victorii pana la finele campionatului pentru a spera sa scape de retrogradare, lucru imposibil. Nu este exclus ca La Coruna sa se fi resemnat cu gandul retrogradarii si sa ii faciliteze succesul Barcelonei. Casa de pariuri Betfair speculeaza acest moment, oferind cota 7.00 pentru victoria catalanilor.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Betfair pana duminica, ora 21:45, utilizand codul ZFBNCR. Dupa inregistrare efectueaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in meciul din deplasare cu Deportivo La Coruna. In vederea cotei marite se calculeaza cel muit 50 lei, eventuala diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.25.


Despre recompensa


Primesti cota 7 pentru victoria Barcelonei cu La Coruna, daca formatia antrenata de Luis Enrique se va impune castigul conform cotei de pe site urmand sa il primesti cash instant, in vreme ce restul, pana la cel mult 350 lei, ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. In cazul in care pariul e castigator in cont ti se va credita doar profitul, nu si valoarea freebetului. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel utilizand freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:45, utilizand codul ZFBNCR

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu La Coruna

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca Barcelona se impune vei primi cash castigul conform cotei normale, pe cand  restul, pana la cel mult 350 lei, ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in cel mult 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Catalanii au sanse foarte mari la victorie