Primesti cota 60 pentru succesul lui Real Madrid cu Ajax

Castigatoare a ultimelor 3 editii ale Ligii Campionilor, Real Madrid a avut noroc la tragerea la sorti, in optimile de finala urmand a o intalni pe Ajax Amsterdam. Real incepe sa ne aminteasca de echipa din ultimele sezoane, venind dupa 5 victorii in campionat. In aceste conditii, nu credem ca va intampina probleme in a o depasi pe Ajax, chiar daca joaca in deplasare. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair propune cota 60.0 pentru ca madrilenii sa se intoarca victoriosi acasa.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi creeaza cont la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNIE. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria celor de la Real Madrid contra lui Ajax Amsterdam. Pentru cota marita se au in vedere maxim 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Primesti cota 60 pentru succesul lui Real Madrid cu Ajax daca vei introduce la inregistrare codul de mai sus, in cazul unui succes al formatiei spaniole urmand sa castigi 300 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata, restul creditandu-ti-se in cel mult 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui Real Madrid din deplasarea cu Ajax
  • Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite
  • Daca Real Madrid se va impune miza va fi rambursata cash instant, pe cand restul pana la cel mult 300 lei il vei primi ca freebet in termen de 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in maxim 30 zile


external linkLink-uri externe interzise