Primesti cota 50 pentru Under sau Over 2.5 goluri in PSG vs Manchester United

Dupa victoria celor de la PSG pe Old Trafford in meciul din urma cu 3 saptamani din prima mansa a optimilor Champions League, misiunea lui Manchester United a devenit una aproape imposibila. “Diavolii rosii” nu mai au decat solutia atacului, in acest caz fiind foarte probabil sa asistam la un gol marcat devreme, fie de catre United, fie din cauza ca englezii vor lasa descoperita defensiva. Indiferent ca esti de parere ca vor fi inscrise cel mult doua goluri sau cel putin trei reusite, doar la casa de pariuri Sportingbet vei beneficia de cota 50.0 pentru a paria.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Vei fi eligibil la promotie daca te vei inregistra la Sportingbet pana la ora partidei (miercuri, 22:00) de pe unul din linkurile acestui articol. Depune apoi minim 40 lei, insa evita metodele Skrill si Neteller, dupa care efectueaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi inscrise sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre PSG si Manchester United. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.57 pentru Over 2.5 goluri si 2.3 pentru Under 2.5 goluri.


Despre recompensa

In cazul unui pariu castigator cota 50 pentru numarul de goluri in PSG vs Manchester United inseamna ca tu vei obtine 200 lei. Astfel, castigul conform cotei marite (6.28 lei sau 9.2 lei) il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita sub forma de freebet tot instant. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul pe orice sport si la cota pe care o doresti.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se va marca mai mult sau mai putin de 2.5 goluri in duelul dintre PSG si Manchester United
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, restul pana la cel mult 200 lei creditandu-se tot instant ca freebet
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul


external linkLink-uri externe interzise