Primesti cota 30 daca pariezi ca se va inscrie minim un gol in Barcelona vs Manchester United

Desi in turul din urma cu o saptamana s-a marcat un singur gol, in cea de-a doua mansa presimtim ca se va inscrie mai mult in Barcelona vs Manchester United, mai ales ca Messi si Suarez, cuplul letal al Barcelonei, au fost menajati in weekend. Un singur scor alb s-a inregistrat in ultimele 33 partide de pe Camp Nou din Champions League. Acum  ne e greu sa credem ca se va intampla asta, iar daca si tu esti de aceeasi opinie, te invitam sa profiti de cota 30.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru acest pronostic.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

De promotie poti profita doar daca iti creezi cont la Betfair pana la ora meciului (marti, 22:00) introducand codul ZFBNJK, dupa care plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol in partida dintre Barcelona si Manchester United. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Daca pariul va fi castigator inseamna ca acea cota 30 pentru minim un gol in Barcelona vs Manchester United iti va aduce 150 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia se va inscrie cel putin un gol in partida dintre Barcelona si Manchester United
  • Maxim 5 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca se va marca minim un gol miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

external linkLink-uri externe interzise