Primesti 50 RON freebet pentru a paria live pe meciul Romaniei

In aceste zile mai toate casele de pariuri lanseaza promotii, unele privind meciul Romaniei cu Armenia, altele privind preliminariile CM in general. Stim ca este mai greu sa va decideti asupra selectionatelor decat asupra meciurilor echipelor de club, astfel ca daca aveti nevoie de o sursa de inspiratie va recomandam sa aruncati un ochi pe sectiunea ‘’biletul zilei’’.
 
Revenind la promotii, casa de pariuri Fortuna (click aici pentru  recenzie) ofera bonus 50% pana la 50 RON tuturor utilizatorilor care vor plasa un pariu pre-meci pe meciul Romaniei cu Armenia. Freebetul va putea fi utilizat doar pentru a paria live pe acelasi meci. Primesti 50 RON freebet pentru a paria live pe meciul Romaniei, dar daca freebetul nu va utilizat la meciul live dintre Armenia si Romania, acesta va fi anulat. O promotie identica va oferi Fortuna si pentru meciul Kazahhstanului cu Romania, care va avea loc martea viitoare.
 

Pentru a fi eligibil la promotie trebuie ca pariul sa fie singur pe bilet si plasat doar cu bani reali. In cazul in care veti plasa un pariu pe aceasta partida cu ajutorul unui freebet, acesta nu va conta pentru promotie. De asemenea, veti fi eligibil doar in cazul in care v-ati inregistrat la Fortuna de pe teritoriul Romaniei.  Pentru ca freebetul sa poata fi utilizat, cota maxima acceptata pentru pariul live ales la meciul dintre Armenia si Romania este 8.00.
 

Dupa cum se observa si in graficul de mai sus realizat de casa de pariuri Fortuna, Romania are 45% sanse la victorie, Armenia 30%, sansele sa avem o remiza fiind 20%. De fapt, ca sa iasa procentajul de 100% putem spune ca armenii au 35% sanse la victorie, o vorba din popor spunand ca arbitrul favorizeaza echipa gazda in proportie de 5%. Cele doua formatii s-au intalnit de doua ori pana acum in meciuri oficiale. Se intampla in calificarile CM 2006, cand Romania nu reusea decat o remiza cu doua goluri in deplasare, luandu-si revansa pe teren propriu, cand a castigat cu 3-0. Cele doua s-au mai intalnit in 2006, intr-un meci amical, ‘’tricolorii’’ impunandu-se cu 2-0.
 
Privind graficul de mai sus, observam si faptul ca Fortuna ne recomanda sa plasam un pariu cu o cota destul de mare ca sa primesti 50 RON pentru a paria live pe meciul Romaniei. Acesta spune ca Romania va castiga si ca nu se vor inscrie mai mult de 2.5 goluri in meci, pariu care are sanse mari de reusita, in opinia noastra. O victorie este obligatorie pentru a ramane in cursa pentru calificare la CM 2018 si, pana la urma, pentru a nu ne face de ras, iar numarul de goluri nu ar trebui sa fie prea mare, deoarece ‘’tricolorii’’ nu isi permit sa isi asume prea multe riscuri, fiind, astfel, descoperiti in defensiva. Evident, varianta de pariu poate fi gasita la casa de pariuri  Fortuna.


Deschide-ti acum un cont la Fortuna si pariaza pe Romania!