Primeste 100 RON freebet pariind pe prima semifinala a CM

Iata ca am ajuns si in faza semifinalelor la Campionatul Mondial, faza in care toate cele 4 formatii calificate sunt din Europa. Una dintre cele mai atractive promotii in vederea semifinalelor o gasim la casa de pariuri Betfair, la care sunt eligibili toti utilizatorii. Astfel, daca vei plasa un pariu live pe meciul de diseara dintre Franta si Belgia vei primi un freebet de 100%  pentru a miza pe meciul de maine seara dintre Croatia si Anglia.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotia prezentata de Betfair nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi un pariu live si singur pe bilet pe semifinala dintre Franta si Belgia, care va incepe diseara, la ora 21:00. Miza minima a pariului este 100 lei si cota minima 1.5, acesta trebuind plasat de pe piata Sportsbook. Sunt luate in calcul doar pariurile din timpul regulamentar, nu si cele din extra-time. Pariurile la care s-a folosit optiunea Cash Out sau la care s-a rambursat miza, cel mai probabil ca urmare a unui rezultat de egalitate in cazul in care ai mizat pe optiunea DNB, nu sunt eligibile la promotie.


Despre recompensa

Primeste 100 RON freebet pariind pe prima semifinala a CM indiferent daca pariul tau este sau nu castigator. Freebetul poate fi plasat de pe piata Sportsbook, pe ce selectie doresti in timpul regulamentar al meciului dintre Croatia si Anglia, din a doua semifinala a Campionatului Mondial. Nu exista cota minima, insa tine minte ca in cazul unui pariu castigator in cont nu ti se va credita valoarea freebetului, ci numai profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu live pe meciul dintre Franta si Belgia
  • Miza minima e 100 lei, iar cota minima 1.5
  • Indiferent daca pariul este sau nu castigator vei primi un freebet in valoare de 100 lei imediat dupa solutionarea pariului
  • Freebetul trebuie plasat pe meciul dintre Croatia si Anglia
  • Ambele pariuri plaseaza-le din piata Sportsbook


O promotie ce nu trebuie ratata >>>