Preview finala Copa Libertadores 2017

Cele mai tari campionate din America de Sud, Brazilia si Argentina, dau in acest sezon finalistele Copei Libertadores. Este vorba despre Gremio si Lanus.


Sezonul trecut a fost primul din precedentele 25 in care nu am avut reprezentante nici ale Braziliei, insa nici ale Argentinei in finala. In ceea ce o priveste pe Gremio, aceasta se afla la a cincea finala in Copa Libertadores, castigand in 1983 si 1995, fiind invinsa in ultimul act in 1984 si 2007. In schimb, Lanus se afla pentru prima data in finala Copa Libertadores. 


De-a lungul istoriei, cluburile din Argentina au ajuns de 33 ori in finala, iar cele din Brazilia in 32 randuri. Cele din Argentina au castigat de 24 ori, iar cele braziliene de 17 ori. Este finala cu numarul 14 intre formatii din Argentina si Brazilia, cea mai recenta avand loc in 2012 intre Corinthians si Boca Juniors.  


Sezonul trecut Gremio a fost eliminata in optimile competitiei, in vreme ce ultima prezenta a lui Lanus in Copa Libertadores s-a inregistrat in 2014. In acest moment Gremio se afla pe locul secund in campionatul Braziliei dupa 35 etape, nemaiavand sanse la titlu, in vreme ce Lanus ocupa abia locul 15 in Argentina, cu 12 puncte dupa 8 etape. Antrenorul lui Gremio este brazilianul Renato Gaucho, in vreme ce Lanus este antrenata de argentinianul Jorge Francisco Almiron. Gremio si Lanus nu s-au mai intalnit pana acum.


Parcursul celor doua finaliste


Gremio a fost repartizata in prima urna la tragerea la sorti, iar Lanus  in cea de-a treia. In faza grupelor atat Gremio, cat si Lanus au incheiat pe primul loc, ambele cu 13 puncte. In optimile de finala Gremio o invingea cu scorul general de 3-1 pe Godoy Cruz , dupa 1-0 in deplasare si 2-1 pe teren propriu. In sferturi a eliminat-o cu greu pe conationala Botafogo, dupa 0-0 in deplasare si 1-0 pe teren propriu. In semifinale Gremio nu a avut nicio emotie in a trece de ecuadorienii de la Barcelona, dupa 3-0 in Ecuador relaxandu-se si pierzand cu 0-1 in retur. 


Sursa foto: www.depor.com


De partea cealalta, Lanus i-a eliminat in optimile de finala pe bolivienii de la The Strongest destul de greu, dupa 1-1 in Argentina si o victorie cu 1-0 in Bolivia. Si Lanus intalnea in sferturi o conationala. Este vorba de San Lorenzo, pe care o elimina abia la loviturile de departajare, dupa ce ambele se impuneau cu 2-0 pe teren propriu. Lanus producea o surpriza si in semifinale, insa nici aici nu avea o misiune usoara. Adversara se numea River Plate, Lanus pierzand prima mansa in deplasare cu 0-1, castigand-o pe cea de-a doua cu 4-2, revenind de la 0-2. Jose Sand de la Lanus are ocazia de a deveni golgheterul acestei editii, in acest moment avand 8 goluri, la egalitate fiind cu alti doi fotbalisti. In cursa pentru titlul de golgheter se mai afla Luan si Lucas Barrios de la Gremio, cu 7, respectiv 6 reusite. 


Sursa foto: www.clarin.com


Doua manse foarte echilibrate pe hartie


Prima mansa din finala Copa Libertadores va avea loc in noaptea de 23 noiembrie, iar a doua o saptamana mai tarziu. Cu 4 zile inainte de disputarea primei manse aceasta casa online prezinta 135 pariuri la meciul dintre Gremio si Lanus. Formatia braziliana porneste cu prima sansa, avand cota 1.95, fata de 4.6 a argentinienilor, remiza fiind cotata cu 3.15. Cota pentru a avea mai putin de 3 goluri este 1.47, iar cea de a avea peste 2.5 goluri este 2.63. 


In prima mansa din finala Copa Libertadores casa de pariuri prezinta si pariuri destul de interesante, precum  rezultat final si total goluri, marja victoriei, metoda marcarii primului gol, prima echipa care marcheaza doua goluri, prima echipa care marcheaza 3 goluri, daca vreo echipa castiga desi a fost condusa, care va fi cursul jocului, ca un scor sa se inregistreze oricand in meci sau daca va avea loc o egalitate cu goluri. 


Favorita acestei case de pariuri la castigarea trofeului este Gremio, ce are o cota de 1.8, fata de 2.00 a celor de la Lanus. In opinia noaastra, avand in vedere dificultatea avuta de Lanus in a trece de optimi, sferturi, dar si de semifinale, tinand insa cont si de valoarea loturilor, Gremio va castiga finala Copa Libertadores.


Descopera si alte pariuri interesante la aceasta casa online


Sursa foto Feat: www.fulltvrojdirecta.net