Premii totale de 13000 RON cu ocazia Australian Open

Primul Grand Slam al anului la tenis, cel de la Australian Open, constituie un prilej perfect pentru ca mai multe case pariuri online sa expuna promotii care mai de care mai interesante. Este si cazul celor de la Fortuna, care propun un turneu cu premii totale de 13 000 lei, turneu la care pot participa toti utilizatorii romani.


Mizeaza pe Australian Open si gaseste calea catre fruntea clasamentului >>>


5c3f5ac5b8509_1547655877.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru a acumula puncte in clasament trebuie sa optezi la promotie prin apasarea butonului Opt-in din pagina acesteia. Apoi plaseaza cat mai multe pariuri pe turneul de la Australian Open. Poti plasa mai multe selectii pe un bilet, insa ai grija ca minim una sa fie de la Australian Open. Cota minima a pariului este 1.2, iar miza minima 5 lei. De asemenea, pariurile pot fi live sau pre-live. Primul clasat va fi cel care va avea cele mai multe pariuri plasate pe turneul de Grand Slam, care sa respecte conditiile, indiferent daca acestea vor fi castigatoare sau nu. Pariurile la care s-a folosit optiunea Early Cashout nu sunt luate in considerare. Pot fi plasate mai multe pariuri pe acelasi meci.


Despre recompensa

Primii 50 clasati vor imparti premii totale de 13000 RON cu ocazia Australian Open. Astfel, primul clasat va primi 12 500 lei, celorlalti doi ocupanti ai podiumului urmand sa li se crediteze suma de 1 000 lei fiecaruia. Ocupantii locurilor 4-10 vor obtine 500 lei, cei clasati pe locurile 11-25 urmand a primi 250 lei in  cont, in vreme ce ultimii 25 clasati se vor multumi cu 100 lei. Banii sunt cash, fara conditii de rulaj. Premiile se vor acorda in cel mult 72 ore de la incheierea campaniei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia „Intra in top 50 si castiga premii cu Australian Open”
  • Plaseaza cat mai multe pariuri pe meciurile de la Australian Open pana pe 27 ianuarie
  • Se iau in considerare in clasament atat pariurile castigatoare, cat si cele necastigatoare
  • Cel ce va avea cele mai multe pariuri plasate pe turneul de Grand Slam va castiga premiul cel mare
  • Vor fi premiati primii 50 clasati, banii acordandu-se cash, fara conditii de rulaj


Mizeaza pe Australian Open si gaseste calea catre fruntea clasamentului >>>