Prejudecatile din Pariuri

Exista foarte multe tipare prestabilitate de societate despre industria jocurilor de noroc. La inceput, pariurile au fost asociate de catre oameni cu lucruri teribile, o perceptive complet gresita.

Pariatul este fara indoiala sectorul principal al jocurilor de noroc. Lumea asociaza casele de pariuri cu dependenta si automat cu probleme. Este oare chiar atat de rau? Haideti sa analizam putin situatia.

In primul rand, toate tiparele au exceptii si nicio persoana nu este la fel ca alta. Exista milioane de oameni ce pariaza in fiecare weekend pe echipa favorita doar sub forma de distractie, fara a simti vreun soi de dependenta. Pana la urma, viciile sunt cele care ne definesc si ne separa de roboti. Unii oameni aleg sa investeasca salariul in jocuri video, altii se bucura de cel mai scump whisky din lume, iar altii colectioneaza carti. Fiecare este dependent de ceva si isi regaseste bucuria intr-un anumit domeniu. La fel sunt privite si pariurile. Multi dintre noi (pariorii) iubim senzatia de a sta pe canapea si de a privi un meci, in care putem incuraja o echipa pe care am pariat.

Nu inseamna automat faptul ca pariorii au probleme serioase si ca pariurile le distrug viata. Din contra, poate fi o oaza de relaxare ce te poate ajuta a doua zi la munca. Totusi, exista o limita ce nu trebuie incalcata..

Pariaza responsabil!

Pariatul trebuie sa fie unul responsabil, deoarece ca in orice alt domeniu dependentele pot provoca probleme uriase. Sumele investite in jocuri de noroc nu trebuie sa afecteze bugetul personal. Problemele apar atunci cand sunt pariate sume pe care utilizatorii nu si le permit.

Daca privim in ansamblu, putem asocia pariurile cu o “revitalizare”. Cam asta se intampla atunci cand pariezi. Este o seara ploioasa, plictisitoare, in care nu poti iesi cu prietenii. Intr-o ora incepe insa un meci interesant din grupele UEFA Champions League. Ce faci? Iti alegi o favorita, pariezi o suma modica si oferi serii un dinamism mult dorit. Exista insa si riscuri, pentru ca altfel nu ar mai exista placere in pariat. Trebuie sa intelegem ca pariurile sunt doar predictii, iar predictii fara riscuri nu exista. Evident, mereu cautam cotele cele mai bune si analizam indelung un eveniment. Pana la urma, scopul nostru ca pariori este sa evitam pe cat posibil riscurile. Nu exista insa formule magice si meciuri 100% sigure. Fotbalul a trait miracole, rasturnari de scoruri si scenarii incredibile de-a lungul anilor. Sa facem un scurt exercitiu de imaginatie..

  • Barcelona vs Liverpool – semi-finalele UEFA Champions League
  • 3-0 pentru catalani pe Camp Nou
  • Sanse infime pentru cormorani sa mai intoarca scorul

Ce s-a intamplat in retur? De povestit nepotilor.. Liverpool se impune cu scorul de 4-0 pe Anfield, in fata unui stadion arhi-plin. Imaginati-va doar bucuria pariorilor ce au mizat pe un asemenea scenariu.

Majoritatea operatorilor online licentiati la noi in tara ofera si pariuri mai speciale, precum transferuri. In ultimul timp se zvoneste despre o oferta a celor de la Chelsea pentru Cristian Ronaldo. Cum ar fi sa pariezi pe asa ceva si in luna August sa observe un titlu urias in presa: “CRISTIANO RONALDO A SEMNAT CU CHELSEA!”? Este o senzatie ce ne aduce bucurie, aceea de a anticipa corect anumite scenarii.

Dincolo de fotbal, exista si alte sporturi ce atrag milioane de pariori. Utilizatorii s-au indreptat in pariuri pe celebra lupta a lui Khabib cu Conor McGregor, iar fiecare a simtit ca a luat parte la duelul din ring. Trebuie sa tinem cont insa ca intr-o lupta cu numerele, cele din urma vor castiga mereu. Cursa nebuna de a te imobgati peste noapte nu va duce la nimic bun. Pana la urma pariurile nu despre asta trebuie sa fie, ci despre relaxare, seri cu prietenii, un pahar de vin si multa distractie!