Preferi cota 8 sau cota 41 la victorie in Derby of Manchester?

Derbyul rundei cu numarul 29 din Premier League va avea loc intre rivalele din Manchester: United si City, echipe despartite de 15 puncte. Manchester City se afla pe pozitia secunda, cu un meci in minus fata de vecinele sale de clasament. De partea cealalta, Manchester United spera ca sezonul acesta sa se califice in Champions League. Deocamdata, „diavolii rosii” se afla pe locul 5, la 3 puncte in spatele lui Chelsea, echipa ce ocupa locul 4. In 6 din precedentele 7 intalniri directe ale rivalelor din Manchester echipa oaspete a invins, indiferent de numele ei. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie pentru oricare dintre echipe.

Cum pot obtine aceste cote imense?

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 8 martie, ora 18:30.
  • Plaseaza un prim pariu pe victoria unei echipe in derby-ul orasului Manchester dintre United si City.
  • Cel mult 25 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita.
  • Dupa ce vei plasa pariul vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit oferit de 888sport, care poate ajunge la 1 000 lei.

Cum obtin banii daca pariul este castigator?

  • Aceste cote marite la victorie in Manchester United vs Manchester City iti pot aduce 200 lei sau 1 025 lei, in functie de echipa invingatoare.
  • Castigul conform cotei de pe site il primesti cash imediat, pe cand restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei.
  • De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile.

Aceasta este doar una dintre ofertele prezentate de 888sport utilizatorilor noi. In majoritatea saptamanilor casa de pariuri prezinta minim doua promotii pentru meciuri de fotbal.

Dincolo de aceste promotii tentante, se stie ca pentru pariorii cu experienta cele mai importante lucruri sunt valoarea cotelor si varietatea ofertelor de pariere, capitole la care 888sport chiar exceleaza. Citeste cu atentie recenzia completa a casei de pariuri 888sport si te vei convinge de avantajele deschiderii unui cont la aceasta casa de pariuri.