Preferi cota 60 pentru victoria lui Manchester City sau 100 pentru cea a lui Liverpool?

Manchester City si Liverpool vaneaza primul trofeu al sezonului 2019-2020, iar tu ai putea sa vanezi cotele mult marite la victorie pentru cele doua. 

Desi s-au intalnit de 178 ori pana acum, cele doua nu au facut-o niciodata in Supercupa Angliei. Detinatoarea titlului, Manchester City, este favorita in acest meci, insa sa spunem ca „cetatenii” au obtinut o singura victorie in ultimele 6 intalniri directe. Acum casa de pariuri Betfair iti ofera doua cote bomba pentru victoria celor doua echipe in timp regulamentar. Vorbim despre cota 60.0 pentru succesul lui Manchester City si 100.0 pentru cel al lui Liverpool.

Pariaza pe victoria uneia dintre echipe in primul derby al Angliei >>>

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (4 august, 17:00) introducand codul ZFBNLO. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in timp regulamentar in meciul dintre Liverpool si Manchester City. Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Vei beneficia de cote marite pentru meciul dintre Liverpool si Manchester City din Supercupa Angliei, in cazul unui pariu „verde” urmand a obtine 300 lei sau 500 lei. Miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul ti se va credita in termen de 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In maxim 30 zile trebuie plasat freebetul pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 4 august, ora 17:00, introducand codul ZFBNLO
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in timp regulamentar in meciul din Supercupa Angliei (Community Shield) dintre Liverpool si Manchester City
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu „verde” miza ti se va rambursa cash imediat in cont, in vreme ce restul pana la cel mult 300 lei, respectiv 500 lei, il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2

Pariaza pe victoria uneia dintre echipe in primul derby al Angliei >>>