Preferi cota 12 sau 17 la victorie in El Clasico?

Liderul din La Liga ar putea fi schimbat chiar in urma acestui El Clasico, partida care va avea loc de Martisor pe Santiago Bernabeu. Atat Real Madrid, cat si Barcelona au jucat in Champions League la mijlocul acestei saptamani, niciuna dintre echipe nereusind sa castige. In La Liga catalanii se afla pe prima pozitie, la doua puncte in fata „galacticilor”. Opt victorii si patru remize a obtinut Real Madrid in acest sezon de La Liga pe teren propriu. De partea cealalta, Barcelona a obtinut 5 puncte in precedentele 4 deplasari din campionat. In vederea acestui derby casa de pariuri 888sport ofera cote marite la victorie pentru oricare din cele doua echipe.

Cum obtin castiguri mai mari din acest derby?

  • Creeaza aici un cont la 888sport pana pe 1 martie, ora 22:00;
  • Pariaza pe victoria unei echipe in meciul dintre Real Madrid si Barcelona;
  • Poti miza oricat doresti pe bilet, insa doar 25 lei se iau in cont la cota marita;
  • Vei putea lua in continuare bonusul de bun-venit, in valoare de 100%, pana la 1 000 lei.

Cum primesc banii daca pariul este castigator?

  • Aceste cote mult marite la victorie in El Clasico iti vor aduce 300 lei sau 425 lei, in functie de echipa castigatoare;
  • Castigul corespunzator cotei de pe site il primesti cash instant, restul creditandu-ti-se ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei;
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile.

Nu rata promotiile casei de pariuri 888sport pentru noii utilizatori. In fiecare saptamana aici vei avea cel putin un meci in care ti se vor prezenta cote marite. De asemenea, 888sport prezinta promotii interesante si pentru utilizatorii existenti.

Dincolo de aceste promotii tentante, se stie ca pentru pariorii cu experienta, cele mai importante lucruri sunt valoarea cotelor si varietatea ofertelor de pariere, capitole la care  888sport exceleaza. Cititi cu atentie recenzia completa a casei de pariuri 888sport si va veti convinge de avantajele deschiderii unui cont la aceasta casa de pariuri.