Preferi cota 11.0 sau cota 21.0 la victorie in Ajax vs Tottenham?

In prima mansa din urma cu o saptamana Ajax se impunea in fata gruparii de Premier League cu scorul de 1-0. Ajax tocmai a castigat Cupa Olandei, aflandu-se la doi pasi de castigarea campionatului, increderea in tabara formatiei olandeze fiind la cote foarte mari. De partea cealalta, Tottenham se afla intr-o forma foarte proasta, din ultimele 6 meciuri suferind 5 infrangeri, avand insa peste 90% sanse de a se califica in Champions League sezonul urmator. Asadar, Ajax ar fi putin avantajata datorita formei mai bune, clientii noi ai casei de pariuri 888sport urmand a primi cote marite atat pentru victoria Ajaxului, cat si pentru cea a lui Tottenham. Vorbim despre cota 11.0 pentru succesul “lancierilor” si 21.0 pentru cel al formatiei din Premier League.

Alege echipa care crezi ca va castiga >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora meciului (miercuri, 22:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe in duelul Ajax vs Tottenham. Miza este una fixa in vederea cotei marite si anume 25 lei. Odata plasat pariul pe biletul de pariuri iti va aparea o casuta, pe care va trebui sa o bifezi daca doresti sa beneficiezi de bonus.

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in Ajax vs Tottenham iti vor putea aduce un castig de 275 lei, respectiv 525 lei. Castigul conform cotei normale ti se va credita cash imediat, pe cand restul il vei primi ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana miercuri, ora 22:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Ajax vs Tottenham
  • Exact 25 lei se au in vedere la cota marita
  • In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, restul pana la 275 lei, respectiv 525 lei, urmand a se credita ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00

Alege echipa care crezi ca va castiga >>>