Pragmatic Play lansează Mammoth Gold Megaways

Furnizorul Pragmatic Play nu se dezminte și lansează un nou joc interesant, unde te invită să vizitezi lumea de gheață, totul prin intermediul noului său slot: Mammoth Gold Megaways.

Pragmatic Play a reușit în ultimii ani să devină de departe cel mai interesant furnizor de jocuri de păcănele online, cât și de servicii în întreg iGaming-ul mondial. Acum mai nou concurează alături de Evolution Gaming la titlul de cel mai bun dezvoltator de jocuri destinate live cazinoului.

Își permite să facă lucrul acesta, chiar s-a extins în ultimii doi ani, ceea e a adus un studio și la București. Este drept, acest studio este destinat exclusiv jocurilor de live cazino, acolo unde efectuează transmisiuni prin intermediul de tehnologiei de ultimă generație.

Totodată, Pragmatic Play nu s-a putut dezice nici de păcănele online, principala sa sursă de venit. Numărul 1 la acest capitol, a debutat în noul an cu mai multe titluri interesante, printre  care și Mammoth Gold Megaways. Acest joc este pe cât de interesant datorită temei, pe cât de animat și te invită să te răcorești prin era glaciară.

Mammoth Gold Megaways păcănele online

Titlul acesta este extrem de captivant pentru fanii filmului Epoca de Gheață, care sunt clienții țintă dacă ne raportăm strict la temă. Însă, titlul interesant prezintă și simboluri care înfățișează tigrii cu dinți de sabie, mamuți, urși, lupi care îți pot aduce câștiguri interesante, singura condiție fiind să formeze combinații câștigătoare pe ecranul de joc.

Acestor simboluri interesante li se alătură și un Wild, al cărui rol este să substituie toate celelalte simboluri obișnuite în jocul de bază, crescând posibilitatea de a obține câștiguri.

Slotul vine cu un multiplicator de câștig care crește pe parcursul prin intermediul oricăror multiplicatori deținuți de către un simbol Wild și poate să genereze câștiguri foarte mari. Jocul se joacă pe șase role și folosește sistemul inovator Megaways, un mecanism care odată implementat vine cu o mulțime de caracteristici interesante.

Titlul înfățișează nenumărate creaturi ale epocii de gheață, iar odată ce acestea alcătuiesc o combinație câștigătoare, simbolurile sunt eliminate din joc și în cascadă sunt stivuite altele. Odată umplute acele poziții goale de pe ecranul de joc, acestea permit câștiguri după câștiguri suplimentare. Pot fi implicate și Wild-uri multiplicatoare, ceea ce este și mai interesant, deoarece face mai ușoară crearea câștigurilor și smultan le va crește valoare.

Mammoth Gold Megaways - funcții speciale

  • Slotul te invită să te bucuri și de funcșie rotiri gratuite, ai nevoie doar de cel puțin trei simboluri Scatter pentru declanșarea acestei funcții în care numărul de rotiri gratuite poate fi pariat pentru oportunitatea de a câștiga mai multe rotiri. 
  • În această rundă, fiecare cascadă de simboluri declanșată vine cu premii cu multiplicator de joc și care crește treptat. El începe de la 1X și poate ajunge foarte sus.
  • Datorită activării funcției rotiri gratuite, ai posibilitatea să atingi câștigul maxim de 10.000 X miza. 
  • De asemenea, pariurile sunt confortabile și pentru toate tipurile de jucători. Dacă doar vrei să te distrezi, ai la dispoziție pariuri de la câțiva lei și până la ordinul sutelor de lei. 
  • Acțiunea jocului se desfășoară pe cele șase role și șapte rânduri, unde la finalul unei rotiri poți atinge 117.649 de combinații câștigătoare, ceea ce reprezintă numărul maxim în jocurile care folosesc mecanismul Megaways. 
  • RTP-ul jocului este doar 95.04%, ceea ce este net sub media industriei, iar volatilitatea este ridicată.
  • Mammoth Gold Megaways face parte din suita de jocuri lansate de către Pragmatic Play în luna ianuarie a anului 2023!

Joacă responsabil și nu uita că jocurile de noroc sunt exclusiv pentru distracție, ele nu îți pot aduce venituri pe termen lung.