Poti paria la cota 30.0 ca minim un gol sa se marcheze in CFR Cluj vs FCSB

Poate suna exagerat, dar putem spune ca in acest weekend asistam la prima mansa a finalei care va decide campioana Ligii I in acest sezon. Diferenta dintre CFR Cluj si FCSB este de 3 puncte in favoarea ardelenilor, care nu au primit gol in ultimele 3 partide. Este adevarat, in ultima etapa au obtinut o remiza alba cu CSU Craiova, insa nu credem ca se va intampla acelasi lucru si cu FCSB. In fiecare din ultimele 6 intalniri directe au fost marcate doua goluri. Drept urmare, iti propunem sa profiti de cota 30.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru ca in acest meci sa se marcheze cel putin o data.

Pariaza acum ca se va marca in derby-ul Ligii I >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei din Romania care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNJI, pentru ca apoi sa parieze pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se va inscrie in meciul dintre CFR Cluj si FCSB. In vederea promotiei se au in calcul cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Minim un gol in CFR Cluj-FCSB are cota 30, daca se va marca miza rambursandu-se cash instant, in vreme ce restul pana la 150 lei se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie plasat freeebtul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, utilizand codul ZFBNJI
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe optiunea “peste 0.5 goluri” in meciul dintre CFR Cluj si FCSB
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca se va marca in meci miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • In termen de 30 zile de la creditare trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook

Pariaza acum ca se va marca in derby-ul Ligii I >>>