Poti accesa jocurile de cazino de la Fortuna direct de pe desktop

Casa online Fortuna (click aici pentru recenzie) este ideala pentru cei care prefera jocurile de cazino, la aceasta gasind nu mai putin de 100 astfel de jocuri, fie ca vorbim despre cele de masa, video poker sau cele ca la aparate (sloturi).
 
Ca oricare casa de pariuri, Fortuna doreste ca utilizatorii sai sa aiba o experienta cat mai placuta atat la pariuri sportive, cat si la cazino. Daca in ceea ce priveste pariurile sportive aceasta prezinta o oferta destul de bogata pe site atat pentru pariuri pre-live, cat si pentru cele live, cu privire la cealalta categorie Fortuna pune la dispozitia utilizatorilor sai un software, unde pot gasi toate jocurile de cazino de pe site.
 

La ce ne foloseste acest software?


La fel cum casele online ce beneficiaza de poker online le ofera utilizatorilor posibilitatea de a downloada software-ul de poker, asa si Fortuna prezinta un software de jocuri de cazino, care poate fi descarcat de pe site. Fortuna este singura casa pariuri online licentiata in Romania care ofera aceasta facilitate.  Descarcand si instaland softul nu va mai trebui sa intri in browser si sa deschizi site-ul de fiecare data cand vrei sa joci, ci poti accesa jocurile de cazino de la Fortuna direct de pe desktop.
 

Pasii care trebuie parcursi pentru o instalare reusita


Software-ul poate fi downloadat accesand site-ul Fortuna, categoria ‘’Cazino’’, apoi ‘’Descarca jocurile’’. Automat iti va aparea pe centrul ecranului optiunea de a descarca software-ul. Trebuie spus ca aceasta descarcare dureaza aproximativ un minut. Dupa ce downloadul s-a terminat si vei deschide fisierul, iti va aparea optiunea ‘’Executare’’. Dupa selectarea butonului iti va aparea o fereastra care te va intreba daca preferi ca software-ul sa fie in romana sau in engleza. Apoi vei putea opta pentru adaugarea pictogramei in meniul Start si pe desktop.
 

La deschiderea software-ului putem alege daca dorim sa jucam pe bani reali sau daca dorim sa incercam jocurile fara sa riscam bani reali. Dupa aceea ni se cer datele de logare (nume de utilizator si parola). Daca nu ai niciun cont, iti poti crea unul direct de pe desktop fara a fi nevoit sa accesezi site-ul. Pasul urmator consta in depunerea unor fonduri, daca alegi sa joci pe bani reali.
 
In meniul din stanga al software-ului sunt 8 categorii pe care le poti accesa cu un singur click. Este vorba despre Jocuri Noi, Jocuri Favorite, Top Jocuri, Jocuri de masa si carti, Jocuri slots, Video poker, Jackpoturi si Toate Jocurile. In cazul in care doresti sa accesezi un anumit joc poti introduce numele acestuia in bara de search, care se gaseste in partea de jos a meniului.
 

In software vei gasi toate jocurile de cazino care apar si pe site: 100 la numar. Dintre acestea avem 14 jocuri de masa si carti, 10 jocuri video poker si 76 de jocuri ca la aparate, dintre care 30 ofera jackpoturi. De asemenea, ai optiunea de a vizualiza jocurile dintr-o categorie in tip lista sau ca imagini reduse. Pentru a gasi mai usor jocurile care te intereseaza, in afara functiei de search poti opta pentru o aranjare a lor dupa nume, dupa castigul maxim, dupa tip sau dupa eticheta.