Ponturile zilei fotbal 23.01.2023

Cele mai tari meciuri de luni sunt Bologna - Cremonese, Inter Milano - Empoli, Fulham - Tottenham şi Valencia - Almería.

Bologna şi Cremonese se vor întâlni pe "Stadio Renato Dall'Ara", în etapa a 19-a din Serie A, de la ora 19:30. a avut 2 înfrângeri la 0-1 cu Roma (deplasare) şi 1-2 cu Atalanta (acasă), însă în ultima etapă a câştigat cu 2-1 în faţa lui Udinese (deplasare). "Rossoblù" sunt pe locul 12 în clasament la 10 puncte de linia retrogradării. Cremonese are 4 înfrângeri consecutive şi în 18 etape nu a fost în stare să câştige niciun meci. "La Cremo" este ultima în clasament, la 9 puncte de locul salvator.

Inter Milano şi Empoli se vor întâlni pe "Stadio Giuseppe Meazza", în etapa a 19-a din Serie A, de la ora 21:45. Inter a câştigat Supercupa Italiei, 3-0 la Riyadh cu Milan, iar în Serie A are 4 victorii şi un egal în ultimele 5 etape. "Nerazzurri" sunt pe podium în clasament şi e vor bate cu Lazio, Atalanta, Roma ca să evitee poziţia a 5-a. "Gli Azzurri" sunt neînvinşi în ultimele 4 etape, însă e greu de crezut că vor pleca neînvinşi de la Milano, unde au 8 înfrângeri consecutive.

Fulham şi Tottenham se vor întâlni pe stadionul "Craven Cottage", în etapa a 21-a din Premier League, de la ora 22:00. Fulham a avut o serie incredibilă de 5 victorii consecutive, însă în ultima etapă a pierdut cu 1-0 în faţa lui Newcastle United(deplasare). "The Cottagers" sunt pe un loc de Europa Conference League, însă vor să se califice în Europa League. Tottenham are 3 eşecuri în ultimele 5 etape şi probabil va rata calificarea în sezoonul următor al Ligii Campionilor.

Valencia şi Almería se vor întâlni pe stadionul "Mestalla", în etapa a 18-a din La Liga, de la ora 22:00. Valencia are 4 înfrângeri în ultimele 6 etape. În ultimele două runde a fost bătută cu 2-1 de Villarreal (deplasare) şi cu 1-0 de Cádiz (acasă). "Los che" sunt pe locul 13 în clkasament la doar 2 puncte de linia retrogradării. Almería a câştigat 2 puncte în ultimele 3 runde, este clasată pe poziţia a 14-a la un singur punct de Segunda División.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.