Ponturi tenis Roland Garros - 07.06.2021

Salutare, avem o noua zi de tenis la Roland Garros! Este a doua zi de optimi de finala, ziua in care vor uintra in arena Rafa Nadal si Novak Djokovic.

Va reamintesc ca Roger Federer s-a retras din turneu, acuzand probleme la operatia de la genunchi. Astfel, italianul Berrettini a acces direct in sferturile de finala ale turneului.

  • Rafa Nadal va juca impotriva italianului de 19 ani, Jannik Sinner. Rafa pare in forma, dar Sinner a jucat bine si cred ca isi va vinde scump pielea aici, asa cum a facut-o si in precedentele doua meciuri directe, ambele jucate pe zgura. Propun un handicap asiatic de +9,5 ghemuri pe Sinner aici.
  • Djokovic va juca impotriva unui alt tanar italian de 19 ani , Lorenzo Musetti. Interesanta similitudine cu meciul lui Nadal, nu-i asa? Lorenzo e un jucator foarte agil si tenace, dar nu cred ca ii va putea lua vreun set lui Novak;
  • Diego Schwartzman , argentinianul de 1.70 metri va juca impotrivaneamtului Struff, un tip ce masoara 1.93 metri si da foarte tare cu serviciul. Bineinteles ca Diego e zguristul nativ aici, dar cred ca Struff isi va pierde foarte greu serviciul si  are o forta superioara in lovituri. Aleg un handicap asiatic de +6,5 ghemuri aici.

La fete nu prea ma bag de obicei, am mai spus-o. Poate un peste 18,5 ghemuri in meciul Kenin - Sakkari as alege, nimic mai mult.

Din nou va indemn sa va bucurati de tenis. Jucati cat de mult puteti, pe terenul de tenis, cu racheta in mana. Si pariati moderat, pentru un pic de adrenalina, atat! Nimic mai mult! Ba