Ponturi tenis Roland Garros - 04,06.2021

Salutare! O noua zi la Roland Garros, a sasea, si meciurile devin din ce in ce mai palpitante.

Azi vor juca  Sorana Cîrstea, Ana Bogdan si Stefanos Tsitsipas, dar nu doar confruntarile lor sunt atragatoare.

  • Sorana joaca cu Daria Kasatkina si prevad un meci aprig aici. Sorana e in forma, dar si Kasatkina e pe val. Miza calificariiin optimi e foarte mare, atat din punct de vedere material, cat si al clasamentului WTA. Cred ca vor fi multe ghemuri aici, sa zicem peste 19,5, dar linia voi o alegeti. 
  • Ana Bogdan joaca impotriva Paulei Badosa din Spania, o zgurista nativa. Poate ca as vrea ca Ana sa reuseasca ceva, dar ma indoiesc sincer. Cred ca Nadosa se va impune aici.
  • Tsitsipas va juca impotriva marelui John Isner, tipul de 206 centimetri care catapulteaza as dupa as. John a jucat bine pe zgura, are si un forehand redutabil si cred ca va fi o nuca tare de spart pentru Stefanos. As juca un over ghemuri aici , o line de 33,5 pare a fi perfect realizabila.
  • Casper Ruud se va impune, zic eu, impotriva lui Fokina. Norvegianul are mai multa rabdare si regularitate in jocul de pe fundul terenului.
  • Ii dau sanse lui Laaksonen in fata lui Nishikori, care a stat foarte mult in teren la acest turneu. Handicap asiatic +7,5 ghemuri pe elvetian aici.
  • La fel, uriasul Opelka cred ca isi va pierde greu serviciul in fata lui Medvedev. E de incercat un handicap de + 6,5 ghemuri pe americanul Reilly.

Acestea sunt, foarte pe scurt, propunerile mele. Alegerea finala e la voi, nu uitati asta. Pentru simplul fapt ca jucati pe banii vostri. Analizati foarte bine meciurile, meciurile sunt imprevizibile, vad ca se schimba generatiile.

Cel mai important este sa va bucurati de tenis!