Ponturi pariuri: Germania - Chile (Cupa Confederaţiilor, FINALA)


2 iulie 2017, Sankt Petersburg, Stadion: "Krestovskyi", ora: 21:00 (TVR 2 și TVR HD)
Meciul va fi arbitrat de Milorad Mažić din Serbia

Germania

Reprezentativa Germaniei a obţinut calificarea în finală mult mai uşoară decât se aştepta, învingând selecţionata Mexicului cu scorul de 4-1. Leon Goretzka a reuşit o "dublă" în minutele 6 şi 8, apoi în minutul 59 Timo Werner a făcut 3-0 pe tabela de marcaj. Mexicanii au marcat abia în minutul 89, când nu se mai putea face nimic, prin Marco Fabián, iar Amin Younes a stabilit scorul final în minutul 90+1.

Echipa folosită de Joachim Löw în meciul cu Mexic: 22. Marc-André ter Stegen - 18. Joshua Kimmich, 4. Matthias Ginter, 16. Antonio Rüdiger - 6. Benjamin Henrichs, 8. Leon Goretzka (14. Emre Can, 67), 21. Sebastian Rudy, 3. Jonas Hector - 13. Lars Stindl (20. Julian Brandt, 79), 7. Julian Draxler (căpitan; 15. Amin Younes, 81) - 11. Timo Werner.

Aşadar "Nationalmannschaft" nu a stat la discuţii cu mexicanii, câştigând fără drept de apel. Acum, dacă tot s-a calificat în finală, obiectivul nu poate fi decât să câştige Cupa Confederaţiilor. După cum se ştie, selecţionerul Joachim Löw a lăsat acasă, în vacanţă, majoritatea vedetelor, dar tot a reuşit să se califice în finală. Trebuie de reţinut faptul că Germania, campioana mondială en titre a este echipa cu cel mai tânăr lot prezentă la Cupa Confederaţiilor din Rusia. Pentru Germania este prima finală în Cupa Confederațiilor şi, normal, o va aborda doar la victorie. Nemţii nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru finala cu mexicanii.

Joachim Löw, selecţioner Germania: "Nimeni nu ne vedea în finală, dar acum nu mai e cazul. Am fost surprins, dar am văzut după două-trei zile că jucătorii răspund bine pe teren, că sunt jucători buni din punct de vedere tehnic. Vrem să creștem. Această experiență într-o competiție FIFA are o valoare importantă și va ajuta tinerii jucători să devină maturi pentru competițiile importante. Au crescut enorm, au devenit o echipă foarte bună, se bat unii pentru alții, sunt ambițioși, au foame de rezultate. Știu că ne rămâne de jucat finala și au o dorință mare de a învinge Chile. Va fi o bătălie solicitantă, avem multe lucruri de făcut, de apărat, va fi dur. Va fi important să punem presiune pe ei și să le creăm dificultăți. Este cel mai dificil adversar din turneu".
 
★ Germania are cota 2.45 la Winmasters de a câştiga Cupa Confederațiilor

★ Nemţii au cota 1.95 la Winmasters de a înscrie primii în meciul cu Chile

★ "Nationalmannschaft" are cota 1.39 la Winmasters pentru dubla 1X în disputa cu sud-americanii

★ Campioana Mondială are cota 1.76 la Winmasters de a câştiga oricare dintre reprize cu Chile

★ Timo Werner este cel mai bine cotat jucător german de a marca, oricând, cu Chile, 2.55 la Winmasters

★ Reprezentativa Germaniei are cota 6.85 la Winmasters dacă va marca din penalty împotriva chilienilor

★ Echipa lui Joachim Löw are cota 1.86 la Winmasters dacă va avea primul corner şi cota 1.86 pentru ultimul corner

★ Echipa probabilă: Marc-André ter Stegen - Matthias Ginter, Antonio Rüdiger, Niklas Süle - Joshua Kimmich, Sebastian Rudy, Leon Goretzka, Jonas Hector - Lars Stindl, Julian Draxler - Timo Werner

Chile

Reprezentativa statului Chile s-a calificat în finala Cupei Confederațiilor, după ce a eliminat campioana Europei, Portugalia, la loviturile de departajare. După 90 de minute de joc şi prelungiri, scorul a fost 0-0, astfel că au fost nevoie de loviturile de la 11 metri pentru a se stabili ţara învingătoare. Claudio Bravo a fost Duckadamul chilienilor, apărând toate penalty-urile executate de portughezi, echipa sa transformând tot. Au executat în ordine loviturile de departajare: Arturo Vidal 0-1 (gol), Ricardo Quaresma 0-1 (ratare - a apărat Bravo), Charles Aránguiz 0-2 (gol), João Moutinho 0-2 (ratare - a apărat Bravo), Alexis Sánchez 0-3 (gol), Nani 0-3 (ratare - a apărat Bravo).

Echipa folosită de Juan Antonio Pizzi în meciul cu Portugalia: 1. Claudio Bravo (căpitan) - 4. Mauricio Isla (6. José Pedro Fuenzalida, 120), 17. Gary Medel, 18. Gonzalo Jara, 15. Jean Beausejour - 20. Charles Aránguiz, 21. Marcelo Díaz, 10. Pablo Hernández (5. Francisco Silva, 112) - 8. Arturo Vidal - 11. Eduardo Vargas (16. Martín Rodríguez, 86), 7. Alexis Sánchez.

La începutul competiţiei Chile era considerată de majoritatea caselor de pariuri ca favorită de a câştiga Cupa Confederațiilor, deşi era debutantă. Campioana Americii de Sud nu a strălucit, pentru că a ajuns în finală câştigând un singur meci, cel de debut cu Camerun, în rest a avut 3 remize consecutive, cu Germania, Australia şi Camerun. Lotul "La Roja" este pe hârtie mai valoros decât al germanilor, care au venit fără mulţi titulari şi, teoretic, ar trebui să se impună duminică şi să câştige trofeul. Totuşi cu nemţii nu se ştie niciodată ce va fi, iar mexicanii au simţit pe pielea lor forţa "panzerelor".

Juan Antonio Pizzi, selecţioner Chile: "Sunt mândru de jucătorii mei, ei sunt mândri să reprezinte Chile de fiecare dată. Muncim cu umilință, știind ce responsabilitate avem. Vom continua să muncim pentru a intra în istorie pentru fotbalul chilian. Vrem să câștigăm competiția și vom lupta pentru Chile până la sfârșit!".
 
★ Chile are cota 3.05 la Winmasters de a câştiga Cupa Confederațiilor

★ Sud-americanii au cota 2.15 la Winmasters de a înscrie primii în meciul cu Germania

★ "La Roja" are cota 1.57 la Winmasters pentru dubla 1X în disputa cu europenii

★ Campioana Americii de Sud are cota 1.95 la Winmasters de a câştiga oricare dintre reprize cu Germania

★ Alexis Sánchez este cel mai bine cotat jucător chilian de a marca, oricând, cu Germania, 2.65 la Winmasters

★ Reprezentativa statului Chile are cota 6.60 la Winmasters dacă va marca din penalty împotriva nemţilor

★ Echipa lui Juan Antonio Pizzi are cota 1.86 la Winmasters dacă va avea primul corner şi cota 1.86 pentru ultimul corner

★ Echipa probabilă: Claudio Bravo - Mauricio Isla, Gary Medel, Gonzalo Jara, Jean Beausejour - Pablo Hernández, Marcelo Díaz, Charles Aránguiz, Arturo Vidal - Eduardo Vargas, Alexis Sánchez


Pronostic: Germania - Chile:  sub 2,5 goluri  (1.74 la Winmasters)