Ponturi Germania: St. Pauli - Darmstadt

Duminică după-amiază, St. Pauli va întâlni Darmstadt în cadrul etapei a 20-a a ligii secunde din Germania într-un meci destul de complicat pentru cele două echipe, deoarece amândouă sunt într-o formă relativ bună și satisfăcătoare în ultima lună, dar cu poziții diferite în clasament.St. Pauli se menține în zona apropiată play-off-ului de promovare în Bundesliga, atât prin poziția din clasament, cât și prin forma ultimelor meciuri. După 19 etape, echipa se află pe locul 9 cu 27 de puncte, la 7 puncte de locul 3, dar la o distanță de 1-2 puncte de celelalte rivale pentru acel loc pe podium. De asemenea, ei au reușit să marcheze de fiecare dată în ultimele trei meciuri oficiale, două victorii și un egal. Pe teren propriu sunt neînvinși din luna septembrie 2017 și au marcat în 8 din cele 9 partide acasă. 


Darmstadt se află pe prima poziție retrogradabilă - locul 16 cu 19 puncte, la trei puncte distanță de ultimul loc sigur și la șapte puncte deasupra ultimei poziții. În meciurile amicale au înregistrat două egaluri și o victorie, dar în ultimele partide au înregistrat un șir de 12 meciurif fără victorie (5 egaluri și 7 înfrângeri). În toate meciurile oficiale din deplasare au primit cel puțin un gol și acest lucru nu a început în acest sezon (ci continuă de aproape doi ani).


Surprinzător sau nu, la nivelul rezultatelor directe, Darmstadt stă extraordinar, având trei victorii fără gol primit în fața celor de la St. Pauli în ultimii patru ani. Însumând toate cele enumerate în paragraf, pronosticul meu pentru acest meci este între 2 și 4 goluri marcate în meci - cota 1.44 @ FORTUNA


Sursa foto: Daily Mail